maj 2021

Lodret pædagogik - forløb i Gedved 17. maj-14. jun: Lodret pædagogik - forløb i Gedved  19:00-21:00, Tigerens Rede

I lodret pædagogik er der fokus på at stå lodret i arbejdslivet - i mødet med børn, unge, kollegaer og ledelse. I den lodrette position står du stærk med kontakt til kærlighed, bevidsthed og autoritet.

Læs mere > >

jun 2021

Tantra for par: Kraft og vrede 4. jun-6. jun: Tantra for par: Kraft og vrede  18:00-16:00, Tigerens Rede

Det er vigtigt for både kvinder og mænd at have fat i deres kraft. Når du lærer din egen og din partners kraft at kende, vil det styrke dig selv og fundamentet i jeres relation.

Læs mere > >

Natur og bevidsthed 18. jun-20. jun: Natur og bevidsthed  17:00-16:00, Tigerens Rede

WEEKENDKURSUS: Kontakten med naturen er en dør ind i en helt konkret samhørighed med alt og alle. Vi kan gå ind af den, eller lade være. Den kan være lukket og åben. Har jeg tilid til at den åbner?

Læs mere > >

Familieliv - Sommercamp 25. jun-27. jun: Familieliv - Sommercamp  16:00-15:00, Tigerens Rede

Sommercamp er et tilbud, hvor vi - store som små - går på opdagelse i at stå stærkt og livskraftigt, at få fat i livsglædens sitren og boblen, at mærke kærlighed og meditationens stilhed.

Læs mere > >

aug 2021

Slås For Processen! Procesgruppe Gedved 25. aug: Slås For Processen! Procesgruppe Gedved  18:30-21:30, Tigerens Rede

Slås For Processen et redskab til at integrere og balancere din kraft. Sammen er vi med til at udforske, hvordan vi kan give plads til Kraftfuldt Ligeværd.

Læs mere > >

sep 2021

Energimæssig Tantra Procesgruppe Gedved 1. sep: Energimæssig Tantra Procesgruppe Gedved  18:30-21:30, Tigerens Rede

Energimæssig kontakt kan beskrives som en ordløs samtale, hvor man øver sig i at lytte efter og tale til hinanden med udgangspunkt i den kontakt, der opstår i udvekslingen.

Læs mere > >

Spirituel Ungecamp 10. sep-12. sep: Spirituel Ungecamp  17:30-16:00, Tigerens Rede

Spirituel Ungecamp 2021 giver dig tre dage med: KROP, KRAFT, GLÆDE, MEDITATION og FÆLLESSKAB. Campen giver dig mulighed for fordybelse, inspiration til din proces og til at få nye nærende bekendtskaber.

Læs mere > >

Tantra for par: Det tantriske parforhold 24. sep-26. sep: Tantra for par: Det tantriske parforhold  18:00-16:00, Tigerens Rede

Tantra er et tilbud om at få proces i dit liv og om at få dit parforhold til at blomstre. At være i proces giver energi, som kan bruges til fornyelse eller til at finde ud af, hvad der er essentielt for dig og for jer.

Læs mere > >

okt 2021

I skovens dybe stille ro  bor der en løvinde..... 1. okt-3. okt: I skovens dybe stille ro bor der en løvinde.....  18:00-16:00, Tigerens Rede

WEEKEND FOR KVINDER: Løvinden er et billede på dybet af vores energisystem og de instinktive kræfter i mennesket. Hun kan både brøle og hviske sandheder om hvem vi er. Vor opgave er at tage i mod hende.

Læs mere > >

Efterårsretræte - Giv dig tid 7. okt-10. okt: Efterårsretræte - Giv dig tid  Hele dagen, Tigerens Rede

Efteråret inviterer til fordybelse og refleksion. Vi vil dvæle ved naturens skiften, i os og omkring os. Vi vil fordybe os i stilhed, nærvær og meditation og komme tættere på vores egen væren og forgængelighed.

Læs mere > >

Familieliv - Efterårsdag 16. okt: Familieliv - Efterårsdag  10:00-16:00, Tigerens Rede

Familiedag er et tilbud, hvor vi - store som små - går på opdagelse i at stå stærkt og livskraftigt, at få fat i livsglædens sitren og boblen, at mærke kærlighed og meditationens stilhed.

Læs mere > >

nov 2021

Tantra for alle: Energimæssig tantra 12. nov-14. nov: Tantra for alle: Energimæssig tantra  18:00-16:00, Tigerens Rede

Mange længes efter at kunne blive i deres egen centrering, samtidig med at de åbner sig for andre. Kurset er en invitation til at lære noget om at udveksle energi med andre mennesker og mærke polariteten.

Læs mere > >