Meditation

Meditation er at lytte. Det er at tune ind på stilheden og at overgive sig - lidt efter lidt.

Proces

Tigerekspressens kurser inviterer til at skabe proces i deltagerne. Proces er en naturlig tilstand i livet

Samarbejde

Vores eksistens er ét stort samarbejde mellem bevidstheder og kroppe, biologi og energi. Når vi samarbejder, kan vi nuancere og udfolde vores kvaliteter og samtidig give plads til andre. Dét er energibevidsthed i praksis.

Hvem er vi?

Tigerekspressen er et samarbejde mellem flere kursusholdere. Vi har mange års erfaring med at arbejde med spiritualitet, energi og proces og følger Anne Sophie Jørgensens undervisning på Tigerens Rede. læs mere

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Kommende arrangementer

jan 2021

Denne aften om "Tantra - seksualitetens befriende kraft". Dette er 1. gang i et forløb over 6 gange. Du kan deltage enkelvist eller alle gangene.
Dato: 14. jan
Sted: Manuvision Aarhus C

feb 2021

Dette er 2. gang i et forløb over 6 gange. Du kan deltage enkelvist eller alle gangene. Læs mere om første gang og alle de andre.
Dato: 11. feb
Sted: Manuvision Aarhus C

mar 2021

Dette er 3. gang i et forløb over 6 gange. Du kan deltage enkelvist eller alle gangene. Læs mere om første gang og alle de andre.
Dato: 11. mar
Sted: Manuvision Aarhus C

apr 2021

Dette er 4. gang i et forløb over 6 gange. Du kan deltage enkelvist eller alle gangene. Læs mere om første gang og alle de andre.
Dato: 8. apr
Sted: Manuvision Aarhus C

maj 2021

Dette er 5. gang i et forløb over 6 gange. Du kan deltage enkelvist eller alle gangene. Læs mere om første gang og alle de andre.
Dato: 6. maj
Sted: Manuvision Aarhus C

jun 2021

Dette er 6. gang i et forløb over 6 gange. Du kan deltage enkelvist eller alle gangene. Læs mere om første gang og alle de andre.
Dato: 17. jun
Sted: Manuvision Aarhus C

Når livet vil mere med dig

Ungecamp

Vi undertrykker følelserne

Et slankere ego

Brug naturen i coronatiden

Taknemmelighed

Se filmen om vrede og aggression