Tigerekspressen har eksisteret siden 2007, og vi har gennem årene haft mange mennesker på vores forskellige kurser. En del af dem har efterfølgende haft lyst til at beskrive deres oplevelser og proces.

Video

 

Læs et udpluk her:

“Endnu en taknemmelighed over, at I tager rundt og deler det, som I kommer fra og har tilgængeligt. Dejlig præcis formidling af vrede og proces.”

Astrid, Lodret på 4 timer: Vrede

 

“Jeg er opløftet, glad og træt efter endnu en skøn eftermiddag brugt i slåskampens tegn. Jeg blev opmærksom på, at jeg tidligere har forbundet det at slås med blod, overskridelse af grænser og folk, som kommer til skade. Det er der heldigvis ikke noget af, når Jukas Hamburger underviser. Det handler om at slås for processen og at finde sin egen kraft. Og så har jeg også svedt og brølet.”

Anine, Slås for Processen

 

“Det var en fantastisk eftermiddag. Er taknemlig for at have oplevet dette rum og en super tilrettelagt procesdans. Fik givende indsigter, som jeg arbejder videre med. Og hvor var det smukt, som vi var fælles til slut.”

Yonina, Procesdans med healing og live didjeridoo

 

“Er fyldt af store oplevelser og tanker efter endnu en fantastisk kursusweekend med Line Ursula, Astrid og en flok aldeles vidunderlige, smukke, skøre, kloge og livfulde medkursister. TAK til jer alle for alt, hvad I har delt, givet og taget imod med åbne hjerter.”

Thomas, Tantra en holdning til livet

 

“Det var en rigtig god oplevelse, præget af dig og det, du manifesterer. Det var stærkt at opleve gruppen blive forbundet i fællesdelen, og med din stemme som en rolig og sikker guide i processen. Jeg er sikker på, at du flyttede noget hos os alle.”

Barbara, Procesdans med healing og live didjeridoo

 

“Jeg er virkelig stolt af mig selv, efter jeg i dag har deltaget i en slås-workshop. Jeg er måske ikke så stærk, men jeg er alligevel ret god. Har nu en dejlig ømhed i hele kroppen og en del hudafskrabninger, men hvor var det fedt.”

Rikke, Slås for Processen

Tilmelding til vores nyhedsbrev
Få nyheder om kurser og workshops i Tigerekspressen