Sæt fokus på vrede – på en måde der forløser og forandrer

Vrede er en følelse, alle har, men de færreste ved, hvad de skal stile op med den. Der kan både være aktuelle og fortidige problemer med vrede, og generelt har de fleste et rigtig dårligt forhold til den. Den splitter os ad, bliver aldrig rigtig forløst, og de fleste har et mønster med jævnligt at eksplodere i vredesudbrud eller nedtrykthed.

Samtidig er vrede virkelig en kraft, der forløser, og skaber grænser, klarhed og præcision. Vrede er også en vigtig følgesvend i seksualiteten og spiritualiteten.

Vi kan arbejde med hvad som helst, f.eks. vrede på sig selv, vrede i parforholdet, svære oplevelser i bagagen, eller generel vrede mod det andet køn. Eller det ikke at kunne føle vrede. Og vi kan arbejde med, hvordan vreden kan styrke spiritualitet og seksualitet.

Depression og angst vil typisk også kunne forklares og forløses med vrede.

Formen er psykologsamtale/samtaleterapi, men du/I vil opleve det anderledes, da vi med særlige teknikker får sat gang i vreden, energien og kroppen. Der foregår ikke noget fysisk.

Par vil blive hjulpet til at få et rum for at få vreden frem, ligeså stor og grim den er, og få den forløst.

Du/I får øvelser med hjem. Det kan både være enkelte gange, vi mødes, eller et forløb.

Facilitator
Thomas Lindvig, arbejder til dagligt som psykolog på Smerteklinik med kroniske smertepatienter. Han har udviklet Vredes session på baggrund af sit arbejde som psykolog og undervisningen på Tigerens Rede af Anne Sophie Jørgensen. Han underviser også i Tigerekspressen.

Individuel session
1 gang: 600 kr, studerende 400 kr
3 gange: 1500 kr (bestilles på forhånd)

Par session
1 gang: 1000 kr, studerende 800 kr
3 gange: 2500 kr (bestilles på forhånd)

Generelt
Varighed: ca 1½ time både par og individuelt
Tid: Efter aftale.
Sted: Kærvej 2, 8751 Gedved
Spørgsmål eller tilmelding: Mobil: 61354130 eller Email: thomas@tigerekspressen.dk

Tilmelding til vores nyhedsbrev
Få nyheder om kurser og workshops i Tigerekspressen