Tigerens Rede udefra

Alle undervisere i Tigerekspressen er nært knyttet til Tigerens Rede og Anne Sophie Jørgensen og har gennem flere år fulgt undervisningen på stedet.

Hvad er Tigerens Rede?

Tigerens Rede er et center for meditation og spirituel undervisning, der ligger i Gedved mellem Horsens og Skanderborg. Stedet ledes af Anne Sophie Jørgensen, som er spirituel lærer og forfatter til en række bøger om spirituelle emner, heriblandt Den Nye Tantra (2013) og Tantrisk Kærlighed (2015).

Anne Sophie underviser i meditation, tantra, proces og energibevidsthed.  Hendes undervisning er dynamisk og nyskabende med fokus på proces. Hun afholder omkring ti kurser om året af 1-4 dages varighed. Anne Sophie underviser i det store meditationsrum, DugDråbeSalen. I stedets mindre kursusrum, TigerGrotten, afholder Tigerekspressen mange af sine kurser. Udover de to meditationsrum rummer huset et større køkken, kontor og to mindre arbejdsrum.

Tigerens Rede

Over årene er der flyttet en række mennesker til Gedved for at være tættere på Tigerens Rede og den daglige meditation. I øjeblikket bor der omkring 70 personer i byen, som har en fast tilknytning til stedet.

Åben meditation

Der er åben meditation på Tigerens Rede hver søndag kl 8.30 – 9.15 og hver mandag kl 19.00 – 19.30. Alle er velkomne til at deltage i meditationen, som foregår i stilhed.

Mere info

Hvis du vil vide mere, kan du finde flere informationer, interessante artikler og videointerviews, Anne Sophies undervisningsplan og andet på www.tigerensrede.dk.

Tigerekspressens kurser i Gedved

Under menupunktet Kurser -> Gedved kan du se de kurser, som Tigerekspressen afholder på Tigerens Rede.