PowerTantra - vejen til lyksalighed - kursus på Tigerens Rede

Hvornår

8. nov-10. nov    
18:00-16:00

Hvor

Tigerens Rede
Vestervej 4 A, Gedved, 8751

Begivenhedstype

PowerTantra – vejen til lyksalighed

Tigerens Rede, Vestervej 4a, 8751 Gedved

PowerTantra er at vække al den kraft, vi rummer, for at få et godt liv og befri vores bevidsthed.


Thomas


Astrid

Det er lige der. Og det er der hele tiden. I vasketøjet, opvasken og alle konflikterne. I nyforelskelsen og i madpakkerne: det tantriske potentiale, som kan løfte din hverdag og dit parforhold. Og transformere dig og befri din bevidsthed.

Vi mennesker rummer mere kraft, end vi aner. Dernede i dybet, i vores krop og instinkter ligger vældige kræfter, som kan bruges til at løfte og transformere os og i det hele tage skabe mere glæde og lyksalighed i vores liv. Vi tror ofte, at vi skal have tilført noget for at blive stærkere. Men det behøver vi ikke, for det findes allerede i os.

De store kræfter ligger især i seksualitet og aggressionskraft. Når vi lærer de sider at kende og virkelig får brugt dem rigtigt, kan vi komme langt. Når vi integrerer vrede og aggression på en god og naturlig måde, får vi mere styrke, autoritet og dybde. Vi får mere ro og bliver tydeligere overfor andre. Og når vi skaber plads til, at seksualiteten kan udfolde sig på en god og naturlig måde, oplever vi langt mere glæde og tilfredshed i livet. Med tiden kan det forplante sig til en grundlæggende stemning af lyksalighed både i den enkelte og i parret. En dyb, mættende glæde ved livet, samværet og kærligheden.

Dette kursus har fokus på, hvordan seksualitet og aggression kan give fornyet energi, livsglæde og et afsæt ind i tantrisk proces. Og hvordan de tantriske processer kan udspille sig midt i hverdagen mellem opvask og madpakker. Fordi hverdagen er det, vi har mest af, skal det, som vi gerne vil have til at fylde i vores liv, ind her. For det vi gemmer af vejen til særlige lejligheder, vil få en mindre plads.

Tantra er for alle. Uanset om du har partner eller ej. Så selvom PowerTantra tager sit udgangspunkt i en parforholdsproces, er principperne også gode at arbejde med individuelt. Og det er givende at være sammen i en gruppe med andre tantrisk interesserede og lade sig inspirere. Der vil være fokus på at skabe en fortrolig og afslappet stemning.

Weekenden er for både par og singler og består af oplæg, øvelser, meditation og samtale i mindre grupper.

Kursusholdere er Thomas Lindvig og Astrid Lindvig.

Vi har for et par år siden udgivet en bog om tantra: “PowerTantra – vejen til forening”. Workshoppen vil ligge i naturlig forlængelse heraf. Læsere der ønsker at begive sig mere ind i bogens visdom vil finde det yderst relevant at deltage i disse workshops. Læs mere om bogen her: PowerTantra.dk

 

TILMELDING: Du tilmelder dig ved at sende en mail til thomas@tigerekspressen.dk

Pris: 1.700 kr. inkl. moms
Der gives ungdomsrabat på 20% til unge mellem 18 og 30 år inkl.
Pris pr. person med ungdomsrabat: 1.360 kr. inkl moms.
Betaling: Mobilepay 61354130, eller bankoverførsel 8113-5835587.
Dato og tid:
Fredag den 8. november kl. 18.00 til 21.30
Lørdag den 9. november kl. 10.00 til 17.30
Søndag den 10. november kl.10.00 til 16.00
Medbring: Tæppe, pude og løstsiddende tøj, du kan bevæge dig i
Sted: Tigerens Rede, Vestervej 4a, 8751 Gedved
Spørgsmål:
– Email: thomas@tigerekspressen.dk / astrid@tigerekspressen.dk
– Tlf eller SMS: 61354130 / 20616842
– Messenger: m.me/thomaslindvig42 / m.me/astridlindvig

Priser er inkl moms.

Tilmelding til vores nyhedsbrev
Få nyheder om kurser og workshops i Tigerekspressen