Tantra for par - vejen til et lodret forhold

Det lodrette er centralt i tantraen. At være lodret er at have kontakt til top og bund i energisystemet. I bunden af energisystemet finder vi det instinktive og kraftfulde, mens toppen rummer menneskets spiritualitet og meditation. At lade det lodrette udfolde sig i parforholdet, åbner for et dybere og højere møde med sig selv og partneren.

Vi har i høj grad indrettet vores liv og samfund på det vandrettes/jegets præmisser. Det har ført mange gode ting med sig, men som aldrig før ser vi også de enorme omkostninger, det har for mennesker, dyr og kloden. 

I det vandrette ligger en tendens til at afspænde energien gennem adspredelse, underholdning, forbrug og emotionelle tilstande som afvisning, diskussioner eller skænderier, der kører i ring. Når seksualitet, kærlighed og bevidsthed er forankret i kontakt til top og bund, trækkes energien fra det vandrette ind i det lodrette, og vi kan bruge vores forskellighed som en dynamisk styrke.

Tantra er en hjælp til, at I som par kan lade det lodrette fylde mere i jeres forhold og dagligdag. I kontakten med det lodrette bliver det vandrette mere stille. Det kan beskrives som at komme ind i en værenstilstand. At få en større grad af væren sammen, at opleve hvor meget sanseligheden i den lodrette kontakt mætter, giver en stor ro og glæde. 

Har man fat i det lodrette, er man godt rustet til at klare de udfordringer, livet til enhver tid byder på. I det lodrette ligger en invitation til at erfare, at livet er fyldigt og nærende i sig selv. At livet kan leves mindre på jegets præmisser og mere ud fra energibevidsthed og indre bæredygtighed.

Undervisningen består af oplæg, snak, meditationer, øvelser, procesdans og healing. I får inspiration til, hvordan I kan arbejde med emnerne derhjemme, og der er mulighed for sparring til det, I kommer med.  

Sted:
Tigerens Rede, Vestervej 4A, Gedved

​Dato og tid:
Fredag den 13. september kl. 18.00 til 21.30
Lørdag den 14. september kl. 10.00 til 17.30
Søndag den 15. september kl.10.00 til 16.00 

Pris pr. person:
1.700 kr. (inkl. moms)
Der gives ungdomsrabat på 20% til unge mellem 18 og 30 år inkl.
Pris pr. person med ungdomsrabat: 1.360 kr. (inkl moms). 

Betaling:
Mobile pay til 2815 7174
Reg: 6610. Konto: 1308139, Jyske Bank
Ved betaling fra udlandet: IBAN-Kontonummer: DK0766100001308139
BIC/SWIFT: JYBADKKK

​Tilmelding via dette link:
Tantra for par – vejen til et lodret forhold

Tilmelding til vores nyhedsbrev
Få nyheder om kurser og workshops i Tigerekspressen