Hvem og hvad er Tigerekspressen?

Tigerekspressen er et samarbejde mellem flere kursusholdere. Vi har mange års erfaring med at arbejde med spiritualitet, energi og proces og følger Anne Sophie Jørgensens undervisning på Tigerens Rede, Taktsang Denmark.

Vi trækker desuden på vores forskellige uddannelsesmæssige baggrunde og de mange erfaringer, vi har med os i kraft af vores arbejde. Du kan læse mere om de enkelte kursusholdere nedenfor.

Hver kursusholder i Tigerekspressen har sin egen virksomhed. Vi samarbejder omkring praktiske opgaver som kursusplanlægning, opdatering af hjemmeside, markedsføring, osv.

Tigerekspressens kurser

Vi fokuserer på tantra, meditation, kraft, proces og ligeværd – både i form af kurser, forløb, workshops og foredrag. Desuden tilbyder flere af os individuelle sessioner og samtaler.

Vi holder kurser i København, Aarhus og på Tigerens Rede i Gedved. Derudover kan du træffe aftale med os om kurser andre steder i landet.

Vores kurser er også et godt sted at starte, hvis du har læst Anne Sophie Jørgensens bøger og har lyst til at dykke dybere ned i emnerne.

Vil du vide mere om, hvordan vi arbejder, så kig forbi siden Sådan arbejder vi.

Tigerekspressens kursusholdere


AstridAstrid Lindvig
f. 1968, cand.mag. i musikvidenskab og psykologi. Arbejder som musikpædagog med klaver som hovedfag.

Holder kurser i: tantra, vrede og Kali (kvindelighed, kraft og seksualitet).

Jeg er optaget af at integrere kraft og instinkt som et fundament for livet og en spirituel proces. Vrede er ofte vanskeligt, men rummer en vej ind i gennemslagskraft, tydelighed og præcision. Et stærkt fundament åbner også op for hjertet, for ligeværd og styrket tillid mellem kønnene.

 

JensJens Gröndahl
f. 1962, uddannet pædagog og daginstitutionsleder samt psykoterapeut/parterapeut. Arbejder som teknisk servicemedarbejder og privatpraktiserende psykoterapeut.

Holder kurser i: tantra, spiritualitet, parforhold, procesarbejde, selvudvikling.

Jeg er interesseret i, hvordan mennesker og parforhold kan udvikle sig, når de indgår i en proces for at skabe mere bevidsthed og større færdigheder. Især at skabe bevidsthed om, hvordan seksualitet, aggressionkraft og spiritualitet kan arbejde sammen og skabe udvikling, som giver mennesker og parforhold med sanselighed, kraft og polaritet.

Jens tilbyder desuden samtaler og coaching til par og enlige.

Jukas Killemose Hamburger
f. 1979, lærer. Kandidat i pædagogisk psykologi.

Holder kurser i: “Slås For Processen”, “Slås For Dit Parforhold”. Tilbyder meditationsessioner individuelt og for par samt foredrag om tantra, meditation og proces.

Jeg er optaget af at hjælpe mine kursister med at komme i videre med deres proces. Det gør jeg ved at fokusere på skelneevne og selvansvarlighed samt hjælpe dem til at se, hvordan krop og proces er forbundet. Jeg arbejder for en større nuancering af menneskers aggressionskraft ved hjælp af slåskamp.

joergen-andersenJørgen Andersen
f. 1952, cand. mag. samt stemmeterapeut. Arbejder som sangpædagog og korleder.

Holder kurser i: tantra, meditation, stemme og lyd

Jeg vil gerne inspirere mennesker til at samarbejde, udfordre og hjælpe hinanden til et liv i ligeværdighed og polaritet mellem kønnene. Vi kan lære at tage ansvar for at udfolde vores gaver og opgaver i en proces, hvor mod, seksualitet, hjerte og meditation er nøgleord.

Jørgen tilbyder desuden healing med lyd samt samtaler for par og enlige omkring tantra og proces.


KarenKaren Gröndahl
f. 1971, cand. mag. i engelsk og film- og tv-kundskab.
Arbejder med Digital Asset Management

Holder kurser i: tantra, proces og meditation.

Jeg ønsker at skabe bevidsthed om de store ressourcer, vi har til rådighed, når vi inddrager vores instinktive kræfter, seksualitet, hjerte og spiritualitet i vores hverdag og parforhold. Her er en kraftfuld kilde til fornyelse og vækst samt et rigt og dynamisk liv. Jeg vil gerne inspirere mennesker til at tage imod de gaver og læreprocesser, livet byder på.

Karen tilbyder desuden samtaler for par i samarbejde med sin mand, Jens Gröndahl.

lineursulaLine Ursula Wyller
f.1951. BA i dramaturgi, pædagog, stemme og psykoterapeut. Arbejder som terapeut, konsulent og dramaturg.

Holder kurser i: Kali (kvindelighed, kraft og seksualitet), Kraftfuldt ligeværd, Tantra, Meditation og sanselighed, og diverse procesgrupper.

 Jeg møder tit en længsel hos mennesker efter at få kontakt til kraft, meditation, seksualitet og mening. Jeg erfarer at det er muligt, at møde denne længsel. At vise veje til liv, der giver håb, og hvor mand og kvinde kan mødes ligeværdigt med alt det, de er. Formidle glæden og sammenhængen mellem krop og proces og derved være med til at skabe det mod, det kræver at se sig selv som den, man er og til at blive den man er.

Line Ursula tilbyder også vejledning og healing/ lyd, individuelt og for par i proces, meditation og tantra

 

300230_2089549003244_35108435_nLouise Marie Søndergaard
f. 1978 autoriseret psykolog. Arbejder med at skabe udvikling hos børn, unge og deres voksne i Pædagogisk Psykologisk Rådgivning. Underviser og superviserer derudover pædagoger og lærere, samt har behandlingsforløb for angste børn/unge og deres forældre.

Jeg er optaget af, hvordan mennesker kan få fat i en naturlige kontakt til sig selv, så de kan udfolde deres mulige potentiale til glæde og gavn for mennesker omkring dem

MagnoliaMagnolia Sommer
f. 1976, psykolog. Arbejder ved Center for Voldtægtsofre på Kolding Sygehus.

Holder kurser i: “Kali”.

Som moderne, vestlige mennesker har vi gode vilkår for at arbejde med spirituel proces. Men det kræver, at vi plejer meditation, sanselighed, perspektiv og libido i vores travle hverdag, og herigennem lader os vitalisere og korrigere. Jeg er, både i mit eget liv og i min formidling, optaget af at lade livet strømme og forny sig – og se, hvor det bringer os hen.

manja

Manja Flammild
f. 1979. Psykomotorisk terapeut, master i Idræt og Velfærd, Mindful Moving instruktør. Ansat som lektor på VIA Psykomotorikuddannelsen og underviser desuden i fødselsforberedelse og efterfødselstræning.

Holder kurser i: Ungecamps

Jeg er optaget af, hvordan øget bevidsthed om kroppen, kan blive en indgangsvinkel til at opdage nye sider af sig selv og dermed danne grobund for spirituel udvikling

Martin H. Laursen
f. 1966, psykolog. Arbejder til daglig med kræftramte borgere og har gennem en længere årrække arbejdet med døende.

Holder kurser og udbyder meditativ vejledning, hvor fokus ligger på det fælles meditative møde. Er særligt optaget af begrebet taknemmelighed, og på hvordan det kan transformere os og inspirere til en vej ind i spiritualiteten.

Thomas Lindvig
f. 1972, autoriseret psykolog. Arbejder på Smerteklinikken på Grindsted Friklinik.

Holder kurser i Human Being og kurser for unge.

Der er altid en vej frem, selvom det kan være svært at se. Og noget af det, vi ofte døjes med, er parforhold, seksualitet og vrede. Det er samtidig store kilder til kraft og fornyelse. Jeg er optaget af at hjælpe med at transformere disse områder til at være en berigelse i livet.

Tigerekspressen på facebook

Se også vores Facebook side: www.facebook.com/Tigerekspressen