Pas på - eller vær præcis!

Pas på – eller vær præcis!

 

Beskytter du dig selv, eller er du åben? Det viser sig, at denne modsætning ikke er, hvad den synes at være. Begge dele er nemlig mulige på samme tid – når bare du er præcis.

Åben eller lukket?

Hvordan beskytter jeg bedst mit hjerte? Hvad sker der, hvis jeg åbner mere op? Hvordan får jeg en nærende kontakt til andre uden at risikere at blive såret?

Alle som har prøvet at få et drag over nakken af livet (og det vil sige ALLE) har formentlig stillet sig disse eller lignende spørgsmål, for at forsøge at blive klogere af genvordighederne. Hvordan sikrer vi os mod nederlag, skuffelser og lidelse?

Det korte svar er: Det kan man ikke uden samtidig at sætte sin åbenhed og procesvillighed over styr. Men man kan gøre noget andet, en løsning som vi forærer dig lige her, endda helt oppe i starten af nyhedsbrevet:

Den bedste beskyttelse er præcision!

Mennesker kan tænke, at det er nødvendigt at beskytte sig ved at skjule noget af det, de indeholder. Det sker som oftest ubevidst, man gør sig ikke valget klart. Det kan betyde, at man lukker sit hjerte, sit harachakra eller lader det mentale stivne i bestemte tankemønstre – og så er der en del af en selv, som ikke får bevidsthed og kærlighed.

Vores forståelse af beskyttelse handler om at være præcis omkring, hvem man er. At vise det man indeholder, at sætte det i spil, at cirkulere det. På den måde kan det få kærlighed og bevidsthed. Det er naturligvis ikke lige kønt det hele. Men sådan er det for alle mennesker!

Du kan kun være præcis, hvis du kender dig selv. Du kan kun vise tydeligt, hvem du er, hvis du faktisk ved, hvad du indeholder. Det er derfor, at vejen til beskyttelse gennem præcision går via energiarbejde. Du lærer dig selv at kende på et dybt niveau, og står dermed meget stærkere i dit liv.

Beskyttelsen kommer da fra kontakten til hele dit energisystem, ikke mindst til jordpunktet. Det er en transparent og fleksibel beskyttelse, båret af præcision.

Vi vil ikke forsøge at bilde dig ind, at det betyder, at du aldrig bliver såret. Eller at andre aldrig bliver vrede på dig. Eller at der ikke findes mennesker, som er i stand til at skade dig. Men det betyder, at du lettere finder din centrering igen, og bedre kan hjælpe dig selv på ret køl.

 

Tilmelding til vores nyhedsbrev
Få nyheder om kurser og workshops i Tigerekspressen