PowerTantra?! – Online Zoom workshop om at finde styrken i parforholdet, hverdagen og spiritualiteten

Støv din corona Zoom konto af og deltag i dette spændende foredrag og snak om, hvad PowerTantra er.

Astrid og Thomas har just udgivet “PowerTantra – Vejen til forening”, der handler om deres erfaringer med parforholdet, hverdagen og en avanceret tantraproces. De har vigtige erfaringer med vrede, konflikter og “aktiviteter i dobbeltsengen”. Og har gennemgået en heftig indre tantrisk proces, som de har fundet beskrevet i gamle tibetanske tekster.

Hvad er en mand og en kvinde egentlig sammen for? Kan man sammen befri sin bevidsthed? Kan et moderne menneske få et naturligt forhold til både kroppen og kalenderen?

De går stærkt ind for at udfolde vreden – plus andre kraftfulde fænomener vi rummer – på disses egne betingelser. MIDT imellem Netflix, tørretumbler og ForældreIntra.

Aftenen er en god og nem måde at stifte bekendskab med emnet på, og vil fungere som en oplagt introduktion til vores workshops, som du kan læse om her. (åbner i nyt vindue).

Pris for deltagelse er pr person. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål, men vi når nok ikke at svare alle live, men vil forsøge skriftligt bagefter. Formen er foredrag og Q&A, der er ikke øvelser. Linket sendes dagen før pr email og SMS.

Læs mere og bestil bogen på PowerTantra.dk

 


Astrid

Thomas

Pris: 150 kr.
Betaling: Mobilepay 61354130, eller bankoverførsel 8113-5835587.
Tidspunkt: Kl 19.30-21.00
Dato: Onsdag 18. august 2021
Sted: Online på Zoom
Spørgsmål:

– Email: thomas@tigerekspressen.dk / astrid@tigerekspressen.dk
– Tlf eller SMS: 61354130 / 20616842
– Messenger: m.me/thomaslindvig42 / m.me/astridlindvig

tilmelding her: Klik.

Tilmelding til vores nyhedsbrev
Få nyheder om kurser og workshops i Tigerekspressen