Ungecamp 2019 – spirituel weekend for unge

Ungecampen er for dig mellem 18 og 35 år, som er nysgerrig på spiritualitet og har lyst til en weekend med plads til fordybelse og fællesskab.

Weekenden giver dig mulighed for at øge kontakten til dig selv, din kraft og din spiritualitet, så du står stærkere på dit eget fundament og med et højere perspektiv på dit liv.

Undervisningen består af oplæg, bevægelse, øvelser, meditation og snak i grupper. Der er plads til både stilhed, vildskab, alenetid og samvær.

Temaer i undervisningen:

Seksualitet, kraft og instinktivitet

– får dig til at stå stærkt og funderet i dig selv, hjælper dig til at mærke dine behov og grænser, giver dig mod til at sige til og fra og handlekraft til at få ført det ud i livet, der er meningsfuldt for dig

Kærlighed, tillid og accept

– giver dig en nærende måde at møde dig selv, andre og livet på, øger din evne til ligeværdigt samarbejde og giver dig en oplevelse af forbundethed og samhørighed

Essens, meditation og spiritualitet

– øger kontakten til det liv, der er i dig, hjælper dig med at holde perspektivet højt og giver dig frihed, stilhed og ro

 

Udover undervisningen byder campen på meditation morgen og aften samt hyggeligt samvær både inde og ude i Tigerens Redes smukke rammer.

Ungecampen er en mulighed for at prøve kræfter med undervisningen, som udspringer fra Tigerens Rede – et spirituelt center med 30 års erfaring i bevidsthedsudvikling, meditation og tantra.

Campen er åben for alle, og du er velkommen, selvom du tidligere har deltaget på ungecamp på Tigerens Rede. Ungecampen 2019 vil ikke være identisk med tidligere camps.

Kursusholdere og undervisere: Jukas Hamburger, Manja Flammild

Gæsteunderviser: Anne Sophie Jørgensen

Tid: 6. sep kl. 17:30 (ankomst fra 16:00) til 8. sept. kl. 16:00

Sted: Tigerens Rede, Vestervej 4, 8751 Gedved

Overnatning: Gratis overnatning i eget medbragt telt eller leje af et værelse hos private for 100 – 150 kr. pr. overnatning (Det praktiske aftales selv med udlejere)

Pris: 1500,- inkl.  kaffe, te og kage samt økologisk og vegetarisk aftensmad fredag og lørdag

Betaling: Bankoverførsel til  2570 0570825666 eller mobilepay til 87552567. Husk at angive navn ved betalingen.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jukas på tlf.: 26606920 eller mail: kraftfuldt@gmail.com

Tilmeldinger

Hvis du allerede har været tilmeldt et af vores kurser, skal du logge ind først.

Tilmelding til dette kursus er lukket