Tantra for par: Taknemlighed og hengivelse

Tantra for par: Taknemlighed og hengivelseGren med hvide blomster

8.-10. september 2023

Har man valgt at danne par, er kærlighed et vigtigt element i relationen. Men hvad er kærlighed egentlig? Taknemlighed og hengivelse kan beskrives som udfoldede aspekter af kærligheden. Men man kan ikke kræve taknemlighed og hengivelse af sin partner. Det er noget, der kommer indefra som led i en modningsproces i én selv og i relationen.

Taknemlighed er ikke afhængig af, at man får noget af den anden. Den er ikke en del af et købmandsregnskab. Taknemlighed kan derimod blive et perspektiv på ens liv og en indstilling til andre mennesker.
På samme måde forudsætter hengivelse ikke, at min partner modtager mig på en bestemt måde, for at jeg kan hengive mig: “Jeg hengiver mig kun på betingelse af…”. Vi kan tænke, at hengivelse er naivt og selvudslettende.
Men hengivelse er en vågen proces, der kræver, at man har godt fat i sig selv, sin kraft og sin centrering. Selvom man hengiver sig, skal man stadig stå på sit eget fundament. At stå i sig selv er en forudsætning for, at man kan hengive sig.

Man kan ikke snakke sig til taknemlighed og hengivelse – det er en proces for parret og den enkelte at få kontakt med de kvaliteter. Men ved at arbejde med kontakten til os selv og partneren kan vi nå ind til dybere lag i os selv, hvor kærligheden på naturlig vis udfolder sig som taknemlighed og hengivelse til partneren og verden. På den måde kan livet få mere fylde og mening. For det giver frihed og luft i relationen, når man forstår, at evnen til hengivelse og taknemlighed netop ikke er afhængig af partneren, men en kvalitet i én selv – en kvalitet, som også omfatter partneren og livet.

Undervisningen består af oplæg, snak, meditationer, øvelser, procesdans og healing. I får inspiration til, hvordan I kan arbejde med emnerne derhjemme, og der er mulighed for sparring til det, I kommer med.

Kursusholdere:
Karen Gröndahl & Jens Gröndahl

Sted:
Tigerens Rede, Vestervej 4A, Gedved

Dato og tid:
Fredag den 8. september kl. 18.00 til 21.30
Lørdag den 9. september kl. 10.00 til 18.00
Søndag den 10. september kl.10.00 til 16.00

Pris pr. person: 1.700 kr. (inkl. moms)
Der gives ungdomsrabat på 20% til unge mellem 18 og 30 år inkl.
Pris pr. person med ungdomsrabat: 1.360 kr. (inkl. moms).

Betaling:
Mobile pay til 2815 7174
Reg: 6610. Konto: 1308139, Jyske Bank
Ved betaling fra udlandet: IBAN-Kontonummer: DK0766100001308139
BIC/SWIFT: JYBADKKK​

Tilmelding:
Via dette link:
Tantra for par: Taknemlighed og hengivelse

Tilmelding til vores nyhedsbrev
Få nyheder om kurser og workshops i Tigerekspressen