Tantra for par: Det tantriske parforhold

Tantra er et tilbud om at få proces i dit liv og om at få dit parforhold til at blomstre. At være i proces giver energi, som kan bruges til fornyelse eller til at finde ud af, hvad der er essentielt for dig og for jer. Hvad giver dit liv næring og fylde? Kommer det til udtryk i jeres forhold og i hverdagen? Tør I vise, hvem I er, så I kan give hinanden plads og samtidig tage jeres egen? Hvordan ser det ud med seksualiteten? Får den opmærksomhed? Eller slumrer den ubemærket hen, så ulysten sætter dagsordenen?

I et parforhold er der meget, der kan tørne sammen: forskellige holdninger eller måder at gøre tingene på, præferencer, emotioner, lyst og ulyst. Men hvis det, der er essentielt for jer to, får næring, plads og frihed til at udfolde sig, er der god grobund for glæde, tilfredshed og taknemlighed.

Tantra griber fat i toppen og bunden af vores energisystem: kraft, seksualitet, meditation og et højt perspektiv. Hvis I har god kontakt til top og bund, er I godt rustet til at skabe de nødvendige justeringer i jeres liv.

At arbejde tantrisk med problemstillinger i parforholdet kræver nemlig, at man i et vist omfang må give slip på den sædvanlige griben til kontrol, magtkampe, succeskriterier, normer og vaner. Tantra er i højere grad at følge energiens bevægelser og tage imod det, som kommer. At forholde sig mere energimæssigt til tingene kan give en oplevelse af, at I har flere strenge at spille på i kontakten med hinanden.

Undervisningen består af oplæg, snak, meditationer, øvelser, procesdans og healing.

Sted:
Tigergrotten (som er det oprindelige meditations- og undervisningslokale på Tigerens Rede)

Kursusholdere:
Karen og Jens Gröndahl

Dato og tid:
Fredag den 24. september 2021 kl. 18.00 til 21.30
Lørdag den 25. september 2021 kl. 10.00 til 18.00
Søndag den 26. september 2021 kl. 10.00 til 16.00

Pris:
Pris pr. person: 1.600 kr.
Der gives ungdomsrabat på 20% til unge mellem 18 og 30 år inkl.
Pris pr. person med ungdomsrabat: 1.280 kr.

Betaling:
Mobile pay til 2815 7174
Reg: 6610. Konto: 1308139, Jyske Bank
Ved betaling fra udlandet: IBAN-Kontonummer: DK0766100001308139
BIC/SWIFT: JYBADKK

Tilmelding. Følg dette link til Tigerens Redes hjemmeside.
https://www.tigerensrede.dk/tilmelding-til-tantra

Hvis du allerede har været tilmeldt et af vores kurser, skal du logge ind først.