Slås med dit potentiale

Slås med dit potentiale

Når du giver det du er, kan og har til livet, vil livet ofte kvittere med at opleves mere meningsfuldt og nærende. Dette forløb sætter fokus på dit personlige potentiale og på at at undersøge og udfordre de ting, som kan stå i vejen for det.

Dit potentiale er det, du har at give videre til verden og mennesker omkring dig. Ofte er det noget, som du allerede har kendskab til eller en længsel efter. Det kan manifestere sig som kærlighed, kraft, kompetencer, vedholdenhed, ro eller glæde i dit liv og ser forskelligt ud for den enkelte. Men nogle af de ting som kan gøre det vanskeligt at udfolde, har at gøre med vores fælles menneskelighed, blandt andet: Mereværd og mindreværd; manglende struktur, fokus og vedholdenhed; angst for synlighed; modvilje eller manglende tillid til at kunne forvalte opgaven.

Sammen vil vi slås med dit potentiale og slås for en større befrielse og udfoldelse af det til glæde for dig selv og andre. Vores redskab til dette formål er det velkendte ‘slås for processen’ sat ind i en ny ramme med to hele weekenddage til fordybelse og 5 hverdagsaftener til løbende proces. Udover slåskamp vil der være oplæg, gruppediskussioner, samtale i procesgrupper, meditation og dans. Energien fra jordpunktet kan bruges til at transformere det procesmæssige udgangspunkt i dit energisystem. Kontakten til jordpunktet kan med andre ord ses som et fundament for dit potentiale.  

Vi forventer, at du kommer med al din modstand og nysgerrighed og vi vil skabe en tryg ramme for at arbejde med dit bidrag til verden og med det, der kan stå i vejen.

Vi er meget bevidste om at passe på hinanden, men deltagelse er på eget ansvar.

Undervisere: Ditte Hoffmann og Jukas Hamburger

Sted: Tigerens Rede Vestervej 4A 8751 Gedved

Dato: 8. september 10 – 16, 19. september 18.30 – 21.30, 10. oktober 18.30 – 21.30, 31.oktober 18.30 – 21.30, 10. november 10 – 16, 28. november 18.30 – 21.30  og    12. december 18.30 – 21.30

Betaling: Reg. nr 6191 konto 0008168865

Tilmeldinger

Hvis du allerede har været tilmeldt et af vores kurser, skal du logge ind først.

Tilmelding til dette kursus er lukket

Tigerekspressen