Meditativ Spejling

Hvornår

9. dec    
10:30-12:00

Tilmeldinger

Tilmeldinger lukket

Hvor

Den Lille Musikskole, København
Bülowsvej 10 , Frederiksberg, 1870

Begivenhedstype

Individuel meditativ spejling 

At arbejde med meditation kan i sagens natur være en ensom opgave, men det behøver det ikke (kun) at være. At meditere over for et andet menneske påvirker begge energisystemer i en ordløs overførsel fra bevidsthed til bevidsthed. Afhængig af, hvem du mediterer med, kan det sætte spor i din egen meditation. Den kan blive tydeligere i mødet med en anden, og du kan få en større fornemmelse af, hvad din egen meditation indeholder. 

I denne workshop deltager du i en længere meditations-session med Jukas Killemose, der mediterer på skift overfor hver enkelt deltager, ca fem minutter direkte med hver enkelt, mens hele holdet mediterer sammen under hele seancen, i alt ca 45 minutter.

Jukas har en stor erfaring og en stærk meditation. Da menneskers meditation er forskellige, vil mødet med den meditation, som strømmer gennem ham, også afsætte noget forskelligt i hver enkelt. Fælles er dog en mulighed for gennem mødet at blive boostet til en stærkere fornemmelse for egen meditation og en støtte til dens struktur. Du kommer med andre ord hjem med ny energi og benzin til din fortsatte praksis.

Derudover skal du være forberedt på, at din meditation kan gribe chancen til i mødet med Jukas at vise dig forskellige aspekter af dit indre arbejde. Noget, du har brug for lige nu. 

Det kan fx være:
– En indsigt eller invitation ind i hvad næste skridt i din spirituelle proces bør være.
– En dyb, nærende og helende mæthed i dit energisystem
– Et billede, der giver en ny indsigt
– En meditativt, tantrisk oplevelse
– En følelse af, at dit energisystem glider på plads – som mødet med en energimæssig kiropraktor. 

Men der er intet, der kan fremtvinges i meditation. Der kommer, det der kommer. Og du kan også risikere at møde tomhed eller måske ligefrem forvirring eller føle et nyt og ukendt pres fra din meditation. 

Uanset oplevelsen i nuet oplever de fleste, at der i kraft af mødet kan plantes et frø, som med tiden og med rette næring og opmærksomhed kan spire og bringe dig videre

Aftenen henvender sig til personer, som har en meditationspraksis og som har erfaring med at håndtere de læreprocesser og reaktioner som en stilhedsmeditation kan afsætte.   

Programmet består primært af en meditation på ca 45 minutter. Derudover vil aftenen bestå af et kort oplæg og en landing af workshoppen.      

Titel: Meditativ Spejling
Kursusholdere: Jukas Killemose
Sted: Den Lille Musikskole, København, Bülowsvej 10 , 1870 Frederiksberg
Start: 09. dec 2023 kl. 10:30
Slut: 09. dec 2023 kl. 12:00
Pris: kr0.00
Betaling: mobilpay 94170

Tilmeldinger

Kurset er fyldt op

Tilmelding til vores nyhedsbrev
Få nyheder om kurser og workshops i Tigerekspressen