En fordybelsesdag for unge mellem 18 og 35 år, hvor vi vil arbejde med krop og meditation som en vej ind i kontakt med kraft og klarhed. 

Kender du de dage, hvor du ikke er i tvivl? Du ved, hvad du vil, kan træffe valg og stå ved dig selv, selv om dine omgivelser trækker i andre retninger. Det er de dage, hvor du har fat i din kraft, og hvor dit overblik er klart.

Så kender du sikkert også det modsatte – de dage, hvor du er usikker og forvirret, du ved ikke helt, hvad du vil og bliver let påvirket af andres meninger. I en moderne travl hverdag kan der være meget, som trækker os væk fra fornemmelsen af os selv.

At have kontakt til sin kraft og bevidsthedens klarhed i hverdagen er en stor hjælp i forhold til at stå ved sig selv. At styrke disse kvaliteter kan gøre det nemmere at finde centrering og retning, at sætte grænser samt vælge til og fra.

På fordybelsesdagen inviterer vi dig til at undersøge og styrke kontakten til din kraft, centrering og klarhed gennem kropslige og meditative øvelser.

Deltagelse i dagen vil give dig:

Dagen vil bestå af kropslige øvelser, dans, meditation, oplæg og refleksionsøvelser og er for alle mellem 18 og 35 år.

Hen over efteråret 2020 og foråret 2021 afholder vi i alt 3 fordybelsesdage for unge. Du kan deltage i dem enkeltvis eller som et forløb. Ved tilmelding til alle 3 gives rabat.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Louise på tlf. 23713772,  Manja på tlf. 30456924 eller mail til Manja@tigerekspresssen.dk

Om underviserne:

Manja Flammild, f. 1979. Psykomotorisk terapeut og master i Idræt og Velfærd. Underviser og vejleder studerende på VIA Psykomotorikuddannelsen. Har siden 2005 undervist unge mennesker i forskellige sammenhænge.  Er særligt interesseret i krop, natur og meditation. Holder camps og procesforløb for unge i Tigerekspressen.

Louise Lykke Kronstrand, f. 1979,  autoriseret psykolog. Arbejder i egen psykologvirksomhed med terapi, supervision, undervisning i mindfulness samt vejledning i meditation. Er særligt interesseret i natur, bæredygtighed og spiritualitet. Holder retræter og kurser for unge i Tigerekspressen.

 

Praktiske oplysninger:

Tid: Lørdag den 13. marts 2021 kl. 10:00 til 17:00

Sted: Tigerens Rede, Vestervej 4, 8751 Gedved

Pris: 500,- inkl.  kaffe, te og eftermiddagssnack.

Betaling: Bankoverførsel til reg: 2251, konto: 6274  474 910 eller mobilepay til 3045 6924. Husk at skrive “Navn + klarhed”  ved betalingen.

Tilmeldinger

Hvis du allerede har været tilmeldt et af vores kurser, skal du logge ind først.

Billettype Pris Pladser
Standard billet kr500.00
Forløb med 3 fordybelsesdage
Deltag i 3 fordybelsesdage og få rabat
kr1,200.00