Energimæssig Tantra

Hvornår

15. feb    
10:00-17:00

Tilmeldinger

Tilmeldinger lukket

Hvor

Tigerens Rede
Vestervej 4 A, Gedved, 8751

Begivenhedstype

tantra brush upWorkshoppen er fuldt booket.
Vil du på venteliste, så send en mail til: jukas@tigerekspressen.dk og karen@tigerekspressen.dk 

Kom dybere ind i den energimæssige tantra

I energimæssig tantra udforsker man den energi, der opstår i mødet mellem to mennesker i dans, healing, bevægelse eller kraftudveksling. Der er fokus på den energimæssige og æteriske kontakt, der opstår i mødet. Den æteriske energi forbinder krop og spiritualitet og kan være en vej ind i dybe og nærende møder med andre.

Energimæssig tantra kan beskrives som en ordløs samtale, hvor man øver sig i at tale og lytte til hinanden med udgangspunkt i den kontakt, der opstår i udvekslingen.

I energimæssig tantra kan man blive klogere på sig selv og optræne større skelneevne i forhold til energimæssig udveksling med andre mennesker. Det er en invitation til en læreproces i polaritet og tantra.

Igennem meditationer og øvelser vil vi på denne workshop øve os i at blive i egen centrering og samtidig åbne os i mødet med et andet menneske. Da udgangspunktet for samarbejdet er en udforskning af energien, kan man blive klogere af at samarbejde med både mænd og kvinder.

Dagsworkshoppen indeholder: korte oplæg, øvelser, dans, meditation og refleksion.

Pris: 650,- kr

Rabat: Hvis du tilmelder dig Energimæssig Tantra (15.02.) og Stå Stærkt (16.02.), betaler du kun 500,- pr workshop (normalt 650,- pr workshop). Ved tilmelding skriv venligst i kommentarfeltet, at du tilmelder dig begge workshops. Energimæssig Tantra og Stå Stærkt betales hver for sig – se kursustekst for betalingsoplysninger.

   

Titel: Energimæssig Tantra
Kursusholder:
Karen Gröndahl, Jukas Killemose
Sted:
Tigerens Rede, Vestervej 4 A, 8751 Gedved
Start:
15. feb 2020 kl. 10:00
Slut:
15. feb 2020 kl. 17:00
Pris:
kr0.00
Betaling:
Bankoverførsel til 8114-8925895 eller mobile pay til 4018 2620

Tilmeldinger

Kurset er fyldt op

Tilmelding til vores nyhedsbrev
Få nyheder om kurser og workshops i Tigerekspressen