efterårsretræte

Efterårsretræte – Giv dig tid

Efteråret inviterer til fordybelse og refleksion. Vinden rusker og bladene skifter farve. Naturen siger tak for i år, og trækker sig tilbage. På lignende vis vil vi på denne retræte dvæle ved naturens skiften, i os og omkring os. Vi vil fordybe os i stilhed, nærvær og meditation og komme tættere på vores egen væren og forgængelighed.

Ved første øjekast rummer efteråret destruktion og død. Men forgængeligheden rummer også liv og energi. Ved at gå med processen, overgive os til transformationen, er der næring at hente. At kunne tage imod livets strøm, også når det ligner død og stagnation, er en vej til styrke og livskraft. En vej til indre bæredygtighed. Vi vil bruge naturen omkring os til denne fordybelse.

Vi vil også også udforske rummet imellem to mennesker, blandt andet gennem energimæssige, kropslige øvelser samt kortere meditationer med øjenkontakt. Vi ser og bliver set. Nøgent og uden filter. Vi vil gøre os erfaringer med, hvordan mødet mellem to åbne og vågne bevidstheder kan være en port til mere, end vi i hverdagen er opmærksomme på.

Stilheden og rammerne på retræten er både en invitation og til tider også en provokation. Vejen er måske ude fra set stilfærdig, men ikke desto mindre kraftfuld og potent. Man vil måske kede sig, møde sin vrede og sit begær, se egoet i fuld udfoldelse når den daglige kommunikation ikke camouflerer det. Alle disse tilstande kan blive brændstof for dyb transformation, når vi i stilheden glimtvis møder dem med klarhed, kraft og kærlighed.

Retrætelederne vil føre dig gennem retrætens forskellige elementer som bla. består af undervisning i grundlæggende meditationsteknikker, stilhedsmeditation, kropspraksis og fri bevægelse til musik. Der vil være en længere periode, hvor du som deltager er i stilhed.

Alle deltagerne får ligeledes mulighed for individuelt at meditere og/eller snakke med retrætelederne, hvilket yderligere kan sætte skub i ens egen praksis.

Efterårsretræten afholdes på Tigerens Rede, hvor der i over 30 år er blevet arbejdet med spiritualitet, meditation og energibevidsthed. Her vil vi bruge urtehaven og den nye skov så meget som muligt til at arbejde med sanserne.

Titel: Efterårsretræte – Giv dig tid
Retræteledere: Louise Lykke Kronstrand og Magnolia Sommer
Sted: Tigerens Rede, Vestervej 4 A, 8751 Gedved
Start: 08. okt 2021 kl. 00:00
Slut: 10. okt 2021 kl. 23:59
Pris: 1800 kr. + 600 kr. til forplejning (økologisk og vegetarisk). I alt: 2.400 kr.
Med 20% rabat til unge mellem 18 og 30 år inkl.: Pris 1.440 kr. + 600 kr. til forplejning. I alt: 2.040 kr.
Betaling: Til kontonr. 7160-0001475289 eller via mobilepay 241456

Kontakt:
Louise Kronstrand: Mailadresse: kontakt@louisekronstrand.dk/Telefon: 49404540
Magnolia Sommer: Mailadresse: info@magnoliasommer.dk/Telefon: 42349866
Overnatning: Man kan overnatte gratis i eget telt i grønne omgivelser eller du kan leje et værelse hos private i byen for 100 – 150 kr. pr. overnatning (Det praktiske aftales individuelt med udlejere). Læs mere her.

Tilmeldinger

Hvis du allerede har været tilmeldt et af vores kurser, skal du logge ind først.

Billettype Pris Pladser
Standard billet kr2,600.00
Standard billet med ungerabat (18-30 år) kr2,200.00