Dans & sans - leg med dine indre mønstre

Hvornår

2. maj    
19:30-21:15

Tilmeldinger

Tilmeldinger lukket

Hvor

Tigerens Rede
Vestervej 4 A, Gedved, 8751

Begivenhedstype

 

Dans og sans – leg med dine indre mønstre

Dans og sans er et legende bevægelsesrum, som inviterer til at arbejde kropsligt og danse med det, der fylder i dit liv lige nu. 

Du bydes ind i et rum, som du kan udfolde dig og danse i. Her er plads til krop, kraft, følelser, meditation, leg og udveksling med andre. Der er ingen forkerte trin, al bevægelse er velkommen.

Programmet indeholder kropslig opvarmning. En kort intro til aftenens emne efterfulgt af både individuelle, par og gruppeøvelser, hvor vi kropsligt skal undersøge energien i egen krop og i rummet samt aftenens tema. Derefter en længere dynamisk improvisationsdans uden guidning. Her kan du lade din krop vise vej, slippe kontrol og lade din dans og sansning udvikle sig. Der vil både være musik, som taler til den instinktive urkraft, og til leg og samarbejde. Vi afslutter med en landing i egen krop og en kort refleksion.

Aftenens tema: leg med dine indre mønstre

I dansen denne aften skal vi danse med vores indre mønstre. Du får mulighed for at undersøge og mærke, hvornår og hvordan dine indre mønstre styrer dit liv og holder dig fast i gode og dårlige vaner. Gennem kontakten til top og bund, til kraft og meditation bliver de indre mønstre tydeligere og det bliver derfor også nemmere at blive opmærksom på de vaner, som ikke gavner længere.Kursusholder: Alina Henriques
Sted: Tigerens Rede, Vestervej 4 A, 8751 Gedved
Start: 02. maj 2024 kl. 19:30
Slut: 02. maj 2024 kl. 21:15
Pris: kr0.00
Betaling: 8401 0005347267 eller MobilePay 31100309

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte: 

Alina: 31100309 /  Alina@tigerekspressen.dk

Tilmeldinger

Tilmelding til dette kursus er lukket

Tilmelding til vores nyhedsbrev
Få nyheder om kurser og workshops i Tigerekspressen