KØBENHAVN

mar 2018

2. mar-4. mar – Tantra for par - kraft, kærlighed og ligeværd – 18:00-16:00, Jeppeyoga

WEEKENDKURSUS I KØBENAVN: I et tantrisk parforhold er det muligt at lære sig selv og sin partner at kende på et dybere plan. Forholdet bliver et sted hvor vi kan hjælpe hinanden og bede om hjælp. Tantra har ingen fast plan, men griber fat i det som er lige nu. I vores forståelse af tantra er der fokus på både parrets og den enkeltes proces.

Læs mere > >

3. mar – Slås For Processen! workshop København – 14:00-18:00, Dansekapellet

Slås For Processen et redskab til at integrere og balancere din kraft. Sammen er vi med til at udforske, hvordan vi kan give plads til Kraftfuldt Ligeværd.

Læs mere > >

4. mar – Kraftfuldt Ligeværd individuel session – 11:00-18:00, Kraftfuldt Ligeværd individuel session

I en Kraftfuldt Ligeværd session arbejdes der med at bruge meditation og fysisk udveksling, som katalysator i procesarbejdet. I udvekslingen og meditationen ligger potentielt kimen til indsigter, udvikling og transformation af aggressionskraften.

Læs mere > >

apr 2018

27. apr-29. apr – Kraftfuldt Ligeværd – 18:00-16:00, Jeppeyoga

WEEKENDKURSUS I KØBENHAVN: Der er mange meninger om hvad kraft er. Samtidig er vi tit ubevidste om vores egen kraft, og hvad den kan bruges til. Mange længes efter at mærke sin kraft, og efter at blive mødt og accepteret for den. Det har vi brug for, for at blive den vi dybest set er.

Læs mere > >