Tantra for par – kraft, kærlighed og ligeværd

I et tantrisk parforhold er det muligt at lære sig selv og sin partner at kende på et dybere plan. Forholdet bliver et sted hvor vi kan hjælpe hinanden og bede om hjælp. Tantra har ingen fast plan, men griber fat i det som er lige nu. I vores forståelse af tantra er der fokus på både parrets og den enkeltes proces.

Hvordan kan du komme i proces?                     Det gør du f.eks. ved:

  • at arbejde nedad og få fat i din kraft og seksualitet
  • at øve dig i at holde dit hjerte åbent og tage imod det som kommer
  • at have fokus på meditation som en del af det tantriske møde
  • at træne din evne til hengivelse og ærlighed
  • at udfordre dine vaner og praksis

At stå ved den du er                                                                                                                       På den måde kan du få fat i noget nyt og slippe fokus på teknik og form. Omdrejningspunktet for tantra er altid, at det skaber proces. Det kan handle om at få has på nogle af de store og små knaster i dit liv og i din relation til andre mennesker – ikke mindst din partner. Det handler også om at stå ved din seksualitet, din kraft og din meditation. Kort sagt – stå ved dig selv, lære mere om hvem du er og blive et gladere og mere frit menneske.

Hvad kan tantra?                                                                                                                    Tantra forbinder seksualitet, kærlighed og spiritualitet. Det kan for nogle lyde som uforenelige størrelser. Men vores erfaring er, at hvis vi inddrager seksualiteten i arbejdet med selvudvikling, kærlighed og meditation, så vil vi opleve, at de arbejder sammen og understøtter hinanden. Her er der meget kraft og energi at hente.

Hvad skal vi lave?                                                                                                                  Kurset består af oplæg, meditationer, procesdans, kropslige øvelser og samtaler. Det er for par, men du kan evt. også komme med en ven. Det henvender sig både til mennesker med erfaring med tantra og spiritualitet og til de, som har lyst til at undersøge hvad tantra er.

Der foregår ikke fysisk sex på kurset, og alle øvelser foregår med tøj på.

 

Om kursusholderne Line Ursula Wyller og Jørgen Andersen:

Vor tantriske proces startede, da tantraen kom til Tigerens Rede i 2002 og har beriget og udfordret vore liv siden. Vi er nu gift og bor sammen, og vi ser tantra som fundamentet for relationen. På dette grundlag har vi holdt kurser og vejledning i tantra de sidste 10 år.

 

 

 

Titel: Tantra for par – kraft, kærlighed og ligeværd
Kursusholdere: Jørgen Andersen og Line Ursula Wyller
Sted: Jeppeyoga, Tagensvej 85C, 2200 København N
Start: 02. mar 2018 kl. 18:00
Slut: 04. mar 2018 kl. 16:00
Pris: kr0.00
Betaling: reg3205 kto3205 96 5505

Tilmeldinger

Hvis du allerede har været tilmeldt et af vores kurser, skal du logge ind først.

Tilmelding til dette kursus er lukket

Tigerekspressen