Få bedre sex med meditation

Sex går de fleste selvfølgelig op i. Det er noget, vi gerne vil have i vores liv, og vi vil gerne have det til at fungere. Her i Tigerekspressen er det også et aspekt af livet, som vi har meget fokus på. Både i vores kurser i tantrasex og kurser i kraftfuldhed.

Seksualitet er meget dybt forankret i os, vores kroppe er bygget til det, og god sex er virkelig med til at styrke et parforhold. En god seksualitet styrker sundheden.

Meditation og sex

Og samtidig hænger sex nært sammen med meditation og spiritualitet. Vores meditation elsker at vores krop og sind har det godt. En sund sjæl vil helst være i et sundt legeme. Jo stærkere kroppen er, i form af sundhed, jo mere meditation og bevidsthed kan den bære.

Og pga den nære sammenhæng kan meditation også styrke seksualiteten. F.eks. kan meditation give bevidsthed om, hvad der foregår i én og i parret energimæssigt. Gennem meditation kan der komme lys på vanskeligheder.

Jordpunkt og seksualitet

Med meditation kan man også komme i kontakt med det, der hedder jordpunktet. Det er et energimæssig punkt, vi som regel har 40 cm under os. Her nede ligger vores urkraft, dyriskhed og instinkter. Og dermed også seksualiteten. Når man meditativt kontakter sit jordpunkt, bliver man bevidst om den aktuelle tilstand, samt får et billede der kan give en retning. Måske vækker det ligefrem seksualiteten.

Meditation vækker seksualiteten

For nogen er det simpelthen noget, der tænder seksualiteten, at meditere. At have meditativ kontakt med sin partner, eller en evt kommende partner. Det at mødes i meditation som noget af det første, giver et højere perspektiv, samt et ægte møde som så kan vække seksualiteten til live.

Tilmelding til vores nyhedsbrev
Få nyheder om kurser og workshops i Tigerekspressen