Natur og bevidsthed

NB: UDSAT TIL NÆSTE ÅR, NY DATO KOMMER I SEPTEMBER.

Naturen sætter os fri:  Naturen er ikke perfekt, den præsterer ikke, den bare er. Og derfor er det at være i naturen, tit forbundet med stor frihed.  Vi er natur, selv om vi  gør meget for at være noget andet. Hvad vil det egentlige sige – at vi er natur? Og hvorfra kommer trangen til at fjerne sig fra den indsigt?

At mærke sig selv som natur:  I kontakt med elementerne  omkring os men også i os selv og i den anden, kan vi opdage den natur vi allerede er. Grænser ophører, forbundethed fylder. Kan jeg rumme at være forbundet? Hvad skal jeg give slip på?

Naturen er en port ind i forbundethed:  Kontakten med naturen er en dør ind i en helt konkret samhørighed med alt og alle. Vi kan gå ind af den, eller lade være. Den kan være lukket og åben. Vi kan vente udenfor og se, om den åbner. Har jeg tillid til at den åbner? Har jeg mod til at møde naturen? Hvad spejler naturen i mig?

Skabelse springer ud af polaritet:  Bevidstheden om at vi dybest set er natur, kan være både konfronterende og nærende. Konfronterende, fordi vi ser ind i forrådnelse, destruktion og forgængelighed. Samtidigt bliver vi næret af skabelsen, det smukke, det uendelige mangfold. Vi møder forskel eller polaritet som det vigtigste princip i skabelse, både i og omkring os. Polaritet mellem kvinde og mand, mellem luft og jord, mellem ild og vand. Kan jeg lære at rumme så store modsætninger i mig selv, og i andre?

Hengivelse er nøglen:  At dvæle ved den samhørighed er en øvelse i hengivelse. Hengivelse til det der er, en konstant bevægelse, i tillid til at tage imod det der kommer. Vi er alle natur. Vi hænger sammen. Kan jeg lære at hengive mig til det  uventede, det fejlbarlige, det uforudsigelige?

Vi vil arbejde inde og ude i de smukke omgivelserne på Tigerens Rede. Gennem øvelser, meditation, bevægelse, samtale og stilhed vil vi fordybe os i sammenhænge mellem natur og bevidsthed. Vær indstillet på at møde naturens elementer, og ha tøj med som kan tåle det. Vi arbejder fra tidlig morgen til aften, så du inviteres til at bo på stedet, enten på Tigerens Rede, i telt på Marken tæt ved, eller i privat indkvartering.  Der serveres vegetarmad, og vi skal alle deltage i enkle praktiske opgaver i den sammenhæng. Kostpris 400kr  samt logi kommer i tillæg til kursusafgiften. Deltagelse forudsætter gyldigt coronapas.

Kursustider:

Titel: Natur og bevidsthed
Kursusholder:
Louise Lykke Kronstrand og Line Ursula Wyller
Sted:
Tigerens Rede, Vestervej 4 A, 8751 Gedved
Start:
18. jun 2021 kl. 17:00
Slut:
20. jun 2021 kl. 16:00
Pris:
kr0.00
Betaling:
3205 3205 96 5505

Tilmeldinger

Hvis du allerede har været tilmeldt et af vores kurser, skal du logge ind først.

Tilmelding til dette kursus er lukket