Transformation af lidelse

Mange mennesker har et ønske om at bidrage til at gøre verden til et bedre sted. Man kan opleve, at det er påtrængende nødvendigt at transformere lidelse – både ens egen og den kollektive.

Transformation af personlig lidelse betyder, at den på et tidspunkt forsvinder ud af ens liv. Den bliver ikke bare forstået eller håndteret, den bliver løftet og gennemlyst. Man bliver befriet. Transformation af kollektiv lidelse betyder, at vi sammen rydder op i den store fælles pulje af lidelse. Det kan føles både håbløst og meningsfuldt, slidsomt og befriende.

Det personlige og det kollektive er to sider af samme sag, og ved at arbejde med transformation i en gruppe, kan man opleve at perspektivet bliver løftet og processen får både kraft og libido.

Vi vil disse aftener undersøge, hvad der skal til for at transformere lidelse gennem meditation og kropsarbejde. De indeholder meditation, oplæg samt øvelser/dans og formen er eksperimenterende.

Transformation af lidelse er for dig, som er vant til at arbejde med meditation og kropsarbejde, og som allerede har deltaget i andre kurser/workshops v/Tigerekspressen eller undervisningen på Tigerens Rede. Grundlæggende begreber forudsættes bekendte. Er du i tvivl, om det er noget for dig, så skriv en mail til magnoliaskonto@gmail.com.

Magnolia Sommer er kursusholder, og Jukas Hamburger deltager som observatør/medunderviser.

Datoerne er: 16.01,13.02, 13.03 og 10.04 kl. 18.30-21.00.
Du kan tilmelde dig en aften ad gangen, prisen er da 100 pr gang, eller hele forløbet for 350 kr.

Titel: Transformation af lidelse
Kursusholder:
Magnolia Sommer
Sted:
Tigerens Rede, Vestervej 4 A, 8751 Gedved
Start:
16. jan 2019 kl. 18:30
Slut:
10. apr 2019 kl. 21:00
Pris:
kr0.00
Betaling:
7160-0001475289

Tilmeldinger

Hvis du allerede har været tilmeldt et af vores kurser, skal du logge ind først.

Kurset er fyldt op

Tigerekspressen