Tantra – vejen til lyksalighed

Workshop i Aarhus, lørdag 27. marts, 10-16

Ændring: Online workshop, lørdag 27. marts, kl. 13-16
På grund af corona kan vi ikke mødes fysisk, men du har mulighed for at deltage i online workshop (zoom). Pris pr. deltager: 200 kr

Det er lige der. Og det er der hele tiden. I vasketøjet, opvasken og alle konflikterne. I nyforelskelsen og i madpakkerne – eller hvad der fylder din hverdag. Det tantriske potentiale, som vil kunne løfte din hverdag og dit parforhold. Og transformere dig og befri din bevidsthed. Til at starte med er det et spørgsmål om at forny sine holdninger (støve dem af) og få enkle nye og gode vaner.

Det gælder også de forhold, der er startet med tantra som overskriften, tantra handler om at finde lyksalighed og frihed i hverdag, konflikter og forskelle. Kun din procesvillighed sætter grænsen for, hvor langt du kan nå. Jo mere du vil give til processen, jo mere vil du få. På et leje af lyksalighed.

Tantra er det, alle prinsesse-eventyr, romantik og erotisk dybest set handler om – og længes efter. For tantra er udfoldelsen af vores dyriskhed, vores biologi, som drivkraft til højere og højere grader af forening mellem mand og kvinde. Tantra er, at en mand og en kvinde forenes på et fundament af frydefuld polaritet. Og får almindeligheden til at fungere.

Det kræver stor kraft at løfte forholdet derop. Og den findes især i aggressionskraften og den vrede, der typisk optræder meget i parforhold. Vi skal arbejde med at gå fra at dæmpe og kontrollere vreden til at bruge den som medspiller, konfliktløser og løfteraket.

Lørdagen er både for jer, som gerne vil have tantra ind i jeres parforhold og til dig, som gerne vil finde en partner. Det styrker bla. søgningen at beskæftige sig fuldt og helt med emnet.

Dagen indeholder oplæg og meditation.

Kursusholdere er Thomas Lindvig og Astrid Lindvig.


Astrid

Thomas

Pris: 200 kr
Betaling: Mobilepay 61354130, eller bankoverførsel 8113-5835528.
Tidspunkt: Kl 13-16
Datoer: Lørdag 27. marts 2021
Sted: Online, der sendes et zoom link ud til deltagerne
Spørgsmål:
– Email: thomas@tigerekspressen.dk / astrid@tigerekspressen.dk
– Tlf eller SMS: 61354130 / 20616842
– Messenger: m.me/thomaslindvig42 / m.me/astridlindvig

Tilmeldinger

Hvis du allerede har været tilmeldt et af vores kurser, skal du logge ind først.

Tilmelding til dette kursus er lukket