Støj og stilhed

En fordybelsesdag for unge, hvor vi vil arbejde med kroppen som en vej ind i meditation, refleksion og stilhed.

Vinteren er en tid, som naturligt inviterer til en højere grad af fordybelse og stilhed: Naturen ligger i dvale og samler kræfter til foråret, og på samme måde kan vi tage imod invitationen om stilhed og fordybelse.

I gamle dage, før elektrisk lys, biografer og døgnåbne butikker fulgte mennesker naturligt lysets rytme, og om vinteren var aftenerne stille. Nu om dage kan vi altid være i aktivitet, og fordybelse er noget, vi skal tilvælge. Det moderne samfund rummer en enorm rigdom, og de færreste ville nok ønske sig tilbage til de kolde og mørke vintergårde. Men mange mennesker har en længsel efter mere stilhed i en støjende hverdag.

Støj kan være det sansebombardement, vi møder, når vi går ned ad strøget. Eller det er mængden af informationer, som flyder os i møde på de sociale medier. Men det er i ligeså høj grad den indre støj, som larmer. Vores tanker og emotioner støjer og kan indtage stilheden, så vi aldrig har oplevelsen af at have fri. Der er altid aktivitet: hvis ikke fysisk, så mentalt.

Nytåret er en tilbagevendende invitation til refleksion over året, som gik. Samtidig er det en mulighed for at skabe et afsæt for det kommende år.

Vi vil denne dag fordybe os gennem meditation, bevægelse, energimæssige øvelser, refleksion og snak.

Fordybelsesdagen er for alle mellem 18 og 35 år.

Hen over efteråret 2020 og foråret 2021 afholder vi i alt 3 fordybelsesdage for unge. Du kan deltage i dem enkeltvis eller som et forløb. Ved tilmelding til alle 3 gives rabat.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Ditte på tlf. 23430590,  Manja på tlf. 30456924  eller mail til Manja@tigerekspresssen.dk

 

Om underviserne:

Manja Flammild, f. 1979. Psykomotorisk terapeut og master i Idræt og Velfærd. Underviser og vejleder studerende på VIA Psykomotorikuddannelsen. Har siden 2005 undervist unge mennesker i forskellige sammenhænge.  Holder camps og procesforløb for unge i Tigerekspressen.

Ditte Hoffmann Jensen, f. 1984, psykolog, ph.d. ved Aarhus Universitetshospital. Arbejder særligt med forskning, mindfulness og psykoterapi med fokus på angst, stress og kroniske smerter. Holder retræter og kurser for unge i Tigerekspressen.

 

Praktiske oplysninger:

Tid: Lørdag den 27. februar 2021 kl. 10:00 til 17:00

Sted: Tigerens Rede, Vestervej 4, 8751 Gedved

Pris: 500,- inkl.  kaffe, te og eftermiddagssnack.

Betaling: Bankoverførsel til reg: 2251, konto: 6274  474 910 eller mobilepay til 3045 6924. Husk at skrive “Navn + stilhed”  ved betalingen.

Tilmeldinger

Hvis du allerede har været tilmeldt et af vores kurser, skal du logge ind først.

Tilmelding til dette kursus er lukket