Jo mere du kender dig selv energimæssigt, desto stærkere kan du stå i mødet med andre.
Jo mere du kan sætte dig selv i spil, desto mere kan du give den anden plads.
Jo mere reaktion du tillader dig selv, desto mere præcis kan du være i mødet med den anden.

At stå stærkt i mødet med andre kræver mod, selvkendskab og indre frihed. Men det kræver også åbenhed, hudløshed og villighed til at blive rystet.

Vejen til at stå stærkt er brolagt med hengivelse og tillid. Til sig selv, til den anden og til livet. På denne workshop vil vi udforske, hvordan man styrker sin centrering, sin kontakt til den lodrette akse, samtidig med at man møder andre.

Når man står stærkt, tør man se mere af det, som opstår i mødet med den anden. Det kan fx være, at man får øje på mere af sin egen og den andens lidelse. Eller at man ser mere af begges potentiale. Begge dele kan være overvældende, men det er også en vej til dybere møder og større rummelighed. På den måde bliver man en bedre hjælper for andre, samtidig med at man tager vare på det, man selv indeholder.

Gennem fysisk, meditativ og sproglig udveksling vil vi på denne workshop udvide vores evne til at stå stærkt. Der vil være korte oplæg, mange øvelser og refleksioner over møder og input.

Rabat: Hvis du tilmelder dig Energimæssig Tantra (24.10.) og Stå Stærkt (25.10), betaler du kun 500,- pr workshop (normalt 650,- pr workshop). Ved tilmelding skriv venligst i kommentarfeltet, at du tilmelder dig begge workshops. Energimæssig Tantra og Stå Stærkt betales hver for sig – se kursustekst for betalingsoplysninger.

Titel: Stå stærkt – i mødet med dig selv og andre
Kursusholdere: Magnolia Sommer og Jukas Killemose Hamburger
Sted: Tigerens Rede, Vestervej 4 A, 8751 Gedved
Start: 25. okt 2020 kl. 10:00
Slut: 25. okt 2020 kl. 17:00
Pris: kr520.00 - kr650.00
Betaling: 7160 1475289

Tilmeldinger

Hvis du allerede har været tilmeldt et af vores kurser, skal du logge ind først.

Billettype Pris Pladser
Standard billet kr650.00
ungerabat kr520.00