Slås for Processen En workshop for kvinder og mænd

Kære alle da der endnu ikke er lukket op for indendørssport udsættes slåsworkshoppen til senere. Beklager meget jeg er ved blive meget utålmodig. Tilgengæld er der mulighed for par eller individuelle sessioner på lørdag fra kl 13. Kontakt mig for en tid. Hilsen Jukas https://www.tigerekspressen.dk/kraftfuldt-ligevaerd-session/

Til denne workshop vil vi arbejde med at bruge slåskamp som katalysator i procesarbejde. På samme måde som med dans, meditation og tantra, kan det at prøve kræfter med et andet menneske bruges som procesredskab. I udvekslingen mellem deltagerne ligger potentielt kimen til indsigter, udvikling og transformation af aggressionskraften.

Det er en fysisk konfrontation og udveksling mellem mennesker, der har et meditativt perspektiv. Det er underordnet hvordan proceskampen foregår. Det vigtige er netop, at den skaber proces.

For den enkelte er workshoppen en mulighed for at arbejde undersøgende, intensivt og komprimeret. Målet er at deltagerne kan gøre slåskamp til et redskab til at integrere og balancere deres kraft.

Sammen er vi med til at udforske, hvordan vi kollektivt kan give plads til den kraftfulde mand og den kraftfulde kvinde.

Der arbejds bevidst på at vi passer på hinanden og os selv, men deltagelse er på eget ansvar.

Spørgsmål om workshoppen ring eller skriv til 26606920 eller kraftfuldt@gmail.com.

Pris 350 kr. per gang.

Studierabat 280 kr. per gang

Mobilpay på 94170

Titel: Slås For Processen! workshop København
Kursusholdere: Jukas Hamburger
Sted: Den Lille Musikskole, København, Bülowsvej 10 , 1870 Frederiksberg
Start: 30. maj 2020 kl. 13:00
Slut: 30. maj 2020 kl. 17:00
Pris: kr0.00
Betaling: Reg. nr 6191 konto 0008168865

Tilmeldinger

Hvis du allerede har været tilmeldt et af vores kurser, skal du logge ind først.

Kurset er fyldt op