PowerTantra - Vejen til lyksalighed - Weekendkursus på Tigerens Rede

Hvornår

12. maj-14. maj    
18:00-15:30

Tilmeldinger

kr1,600.00
Book Now

Hvor

Tigerens Rede
Vestervej 4 A, Gedved, 8751

Event Type

PowerTantra – Vejen til lyksalighed – Weekendkursus

Tigerens Rede, Vestervej 4a, 8751 Gedved

  • Er der for mange uenigheder?
  • Er seksualiteten gået i stå?
  • Vil du i dybden med seksualitet og spiritualitet?

Et æble og en orgasme om dagen holder lægen væk. PowerTantra er sundhed og spiritualitet: At nyde et saftigt æble, der fylder hele munden, samt lade en saftig orgasme skylle gennem og tilfredsstille hele kroppen. Flere gange om ugen. Det er det powertantra vil, hjælpe med at få et godt og fyldigt liv, og opnå en frisk krop, der kan modtage spiritualiteten og bære meditationen.

PowerTantra er at få det almindelige og det specielle i forholdet til at lykkes. For mænd og kvinder skal både have det almindelige liv til at fungere, og har også sammen et potentiale til store energimæssige og spirituelle skridt. Det kan og skal ske samtidigt. En mand og en kvinde kan blive forenet, som er en frydefuld afgørende energimæssig begivenhed.

Vi bliver opdraget til at styre os. Hvis vi bare slipper vores kræfter løs, og følger vores lyst, så bliver det skadeligt for os selv og andre. Nej tværtimod! Nu skal vi til for alvor at frigøre os selv, på en måde der gør os mere balancerede. Det skal blot slippes fri med bevidsthed.

Vi skal arbejde med, hvordan vi får vækket al vores kraft. Både vrede og seksualitet. Vi skal arbejde med at finde lyksalighed og forening. Igennem øvelser, dans, meditation og oplæg.

På et weekendkursus er der tid til fordybelse. Tid til at dele de glæder og vanskeligheder, som processen giver dig. Og tid til at vende tilbage til et emne flere gange. Der bliver også gruppearbejde.

Kursusholdere er Thomas Lindvig og Astrid Lindvig:

PowerTantra bogforside

Vi har lige udgivet en bog om tantra: “PowerTantra – vejen til forening”. Workshoppen vil ligge i naturlig forlængelse heraf. Læsere der ønsker at begive sig mere ind i bogens visdom vil finde det yderst relevant at deltage i disse workshops. Læs mere om bogen her: PowerTantra.dk

Pris: 1600 kr
Betaling: Mobilepay 61354130, eller bankoverførsel 8113-5835587.
Tidspunkt: Kurset starter fredag kl 18.00 og slutter søndag kl 15:30
Datoer: 12. – 14. maj
Medbring: Tæppe, pude og løstsiddende tøj, du kan bevæge dig i
Sted: Tigerens Rede, Vestervej 4a, 8751 Gedved
Overnatning: Der er flere muligheder i byen, læs her.
Spørgsmål:
– Email: thomas@tigerekspressen.dk / astrid@tigerekspressen.dk
– Tlf eller SMS: 61354130 / 20616842
– Messenger: m.me/thomaslindvig42 / m.me/astridlindvig

Priser er inkl moms.

Tilmeldinger

Billetter

kr1,600.00

Registration Information

Payment and Confirmation