PowerTantra – vejen til lyksalighed – weekendkursus

Gotvedinstituttet, Vodroffsvej 51, 1900 Frederiksberg, 15-16 oktober.

Et æble og en orgasme om dagen holder lægen væk! Det er sundhed og spiritualitet: At nyde et saftigt æble, der fylder hele munden, samt lade en saftig orgasme skylle gennem og tilfredsstille hele kroppen. Hver dag. Eller flere gange om ugen. Det er det powertantra vil, hjælpe med at få et godt og fyldigt liv, og opnå en frisk krop, der kan modtage befrielsen.

PowerTantra er at få både det almindelige og det specielle i forholdet til at lykkes. For mænd og kvinder skal typisk både få det almindelige liv til at fungere, og har også potentiale til meget store energimæssige og spirituelle skridt. Det kan sagtens ske samtidigt.

Vi bliver opdraget til at styre os. At hvis vi bare slipper vores kræfter løs, og følger vores lyst, så bliver det skadeligt for os selv og andre. Nej tværtimod! Det må høre op. Det skal blot gøres med bevidsthed.

Vi skal arbejde med, hvordan vi får vækket al vores kraft. Både vrede og seksualitet. Det er det, der giver både fysisk og psykisk sundhed.

På et weekendkursus er der tid til fordybelse. Tid til at dele de glæder og vanskeligheder, som processen giver dig. Og tid til at vende tilbage til et emne flere gange. Der bliver også gruppearbejde.

Kursusholdere er Thomas Lindvig og Astrid Lindvig:

PowerTantra bogforside

Vi har lige udgivet en bog om tantra: “PowerTantra – vejen til forening”. Workshoppen vil ligge i naturlig forlængelse heraf. Læsere der ønsker at begive sig mere ind i bogens visdom vil finde det yderst relevant at deltage i disse workshops. Læs mere om bogen her: PowerTantra.dk

Pris: 1500 kr
Betaling: Mobilepay 61354130, eller bankoverførsel 8113-5835587.
Dato og tidspunkt:
Lørdag 15. oktober kl 10.00 – 17.00
Søndag 16. oktober kl 10.00 – 15.30

Medbring: Tæppe, pude og løstsiddende tøj, du kan bevæge dig i
Sted: Gotvedinstituttet, Vodroffsvej 51, 1900 Frederiksberg
Spørgsmål:
– Email: thomas@tigerekspressen.dk / astrid@tigerekspressen.dk
– Tlf eller SMS: 61354130 / 20616842
– Messenger: m.me/thomaslindvig42 / m.me/astridlindvig

Priser er inkl moms.

Tilmeldinger

Hvis du allerede har været tilmeldt et af vores kurser, skal du logge ind først.

kr1,500.00