PowerTantra – vejen til lyksalighed

 

Tigerens Rede, Gedved. Fredag 15. Oktober 17-21.30

Det er lige der. Og det er der hele tiden. I vasketøjet, opvasken og alle konflikterne. I nyforelskelsen og i madpakkerne – eller hvad der fylder din hverdag. Det tantriske potentiale, som vil kunne løfte din hverdag og dit parforhold. Og transformere dig og befri din bevidsthed. Til at starte med er det et spørgsmål om at forny sine holdninger (støve dem af) og få enkle nye og gode vaner.

Det gælder også de forhold, der er startet med tantra som overskriften, tantra handler om at finde lyksalighed og frihed i hverdag, konflikter og forskelle. Kun din procesvillighed sætter grænsen for, hvor langt du kan nå. Jo mere du vil give til processen, jo mere vil du få. På et leje af lyksalighed.

Vi kalder vores tantra for PowerTantra, fordi det også rummer meget kraftfulde aspekter af menneskelivet og af energien.

Tantra er det, alle prinsesse-eventyr, romantik og erotisk dybest set handler om – og længes efter. For tantra er udfoldelsen af vores dyriskhed, vores biologi, som drivkraft til højere og højere grader af forening mellem mand og kvinde. Tantra er, at en mand og en kvinde forenes på et fundament af frydefuld polaritet. Og får almindeligheden til at fungere.

Det kræver stor kraft at løfte forholdet derop. Og den findes især i aggressionskraften og den vrede, der typisk optræder meget i parforhold. Vi skal arbejde med at gå fra at dæmpe og kontrollere vreden til at bruge den som medspiller, konfliktløser og løfteraket.

Workshoppen er både for jer, som gerne vil have tantra ind i jeres parforhold og til dig, som gerne vil finde en partner. Det styrker bla. søgningen at beskæftige sig fuldt og helt med emnet.

Dagen indeholder oplæg og meditation. Der foregår ikke fysisk sex på workshoppen.

Kursusholdere er Thomas Lindvig og Astrid Lindvig.

Vi, Thomas og Astrid har udgivet en bog om tantra, kaldet “PowerTantra – vejen til forening”. Workshoppen vil ligge i naturlig forlængelse heraf. Læsere der ønsker at begive sig mere ind i bogens visdom vil finde det yderst relevant at deltage i denne workshop. Læs mere om bogen her: PowerTantra.dk

 


Astrid

Thomas

Pris: 450 kr, unge 18-25 år: 350kr. Begge priser er inkl. moms.
Mængderabat: 750kr for begge workshops (PowerTantra 2, den 27. november i Aarhus)
Betaling: Mobilepay 20616842 eller bankoverførsel 8113-5835587.
Tidspunkt: Kl 17-21.30
Dato: Fredag 15. oktober 2021
Medbring: Tæppe, pude og løstsiddende tøj, du kan bevæge dig i
Sted: Tigerens Rede, Vestervej 4, 8751 Gedved
Spørgsmål:
– Email: thomas@tigerekspressen.dk / astrid@tigerekspressen.dk
– Tlf eller SMS: 61354130 / 20616842
– Messenger: m.me/thomaslindvig42 / m.me/astridlindvig

Tilmeldinger

Hvis du allerede har været tilmeldt et af vores kurser, skal du logge ind først.

Billettype Pris Pladser
PowerTantra, Gedved kr450.00
PowerTantra - for UNGE 18-25 år kr350.00
PowerTantra, MÆNGDERABAT, 15.okt+27.nov Aarhus kr750.00