Par i proces – et tantrisk liv

Mange parforhold drives af en længsel efter et dybere møde mellem parterne. Hvad rummer egentlig denne længsel?

Længsel efter dybde handler ofte om at mærke spiritualitet, kærlighed og kraft i mødet med den anden. Det handler om, at kunne være den man er i dette møde. Ikke den man forestiller sig eller ønsker at være.

Tantra inviterer mange flere ressourcer og berøringsflader mellem to mennesker end den jegmæssige og psykologiske kontakt alene.

Hvad er prisen for et dybere møde?

Det er at være villig til at give slip på drømmen om det perfekte, det ukomplicerede, noget andet end det der er. Det betyder at være villig til se sine forestillinger i øjnene, for at de kan træde til side, så noget andet kan tage plads. Denne vilje og dette mod til ærlighed og nærvær med det der er, er forudsætningen for at lidelse og stagnation i relationen kan ophøre.

Der er meget hjælp at hente på den vej. Hjertet indeholder evnen til at rumme, elske og glæde sig over det ufuldkomne, hvis det får lov til at se det uden forbehold. Spiritualiteten løfter det almenmenneskelige ud af jegets begrænsning og ind i glæden over at være del af det, der skabes. Seksualiteten og det instinktive bringer saft, kraft og krop ind i mødet, hvis vi evner at åbne for lystens healende flod.

Dette er den tantriske vej. Dens drivstof er proces. Proces er viljen og modet til at være ved det der er, også det som er lidelsesfyldt, uden at skjule det eller holde fast i det. Dermed kan det der er, få den bevidsthed, kærlighed og kraft det har brug for, for at transformeres. Gevinsten kan være, at man oplever en dybere, mere nærende og dynamisk relation.

 

Om kursusholderne Line Ursula Wyller og Jørgen Andersen:

Vor tantriske proces startede, da tantraen kom til Tigerens Rede i 2002 og har beriget og udfordret vore liv siden. Vi er nu gift og bor sammen, og vi ser tantra som fundamentet for relationen. På dette grundlag har vi holdt kurser og vejledning i tantra de sidste 12 år.

 

 

 

Titel: Par i proces – et tantrisk liv
Kursusholdere: Jørgen Andersen og Line Ursula Wyller
Sted: Mitra klinikken, Sankt Knuds vej 36, 1903 Frederiksberg C
Start: 15. nov 2019 kl. 18:00
Slut: 17. nov 2019 kl. 16:00
Pris: kr0.00
Betaling: 3205 3205 96 5505

Tilmeldinger

Hvis du allerede har været tilmeldt et af vores kurser, skal du logge ind først.

Tilmelding til dette kursus er lukket