NATURLIG FRYD

Vi øver os i at komme ind i livets frydefulde åndedræt og dets  summende og vibrerende lethed. Prøver at få kontakt til livet som en gave, som ikke er en selvfølge. Det er ingen let kunst.

Vi forsøger at komme ind i den lette vibrerende energi i os selv og i naturen omkring os via vores sanser, vores vejrtrækning og meditation. Som bier der udforsker naturen. Sanserne er en vej ind i væren. De hjælper os til at tage imod livet som det er, her og nu. De hjælper os også til at mærke, at vi hele tiden er i en cirkulation med selve livet, hvor vi skiftevis giver og modtager.

Også lyd er vibration og skabelse. Lyd kan åbne og hjælpe os til at slippe. Vi kan cirkulere med lyd – alene eller sammen. Gi’ lyd fra noget og til noget. Påvirke og blive påvirket. Vi kan lytte, og gennem enkle mantraer eller improviseret lyd kan vi erkende vores taknemmelighed.

Som en vej ind i naturlig fryd vil vi tilbringe tid i Tigerens Redes urtehave samt nærliggende eng og skov. Her mediterer vi og fornemmer naturens konstante vekslen mellem skabelse og destruktion. Desuden arbejder vi med taknemmelighed og med at tage imod dét, der kommer til os.

Det bliver en sanselig dag, uden mange talte ord.

Titel: NATURLIG FRYD
Kursusholdere: Martin Holmgaard Laursen og Jørgen Andersen
Sted: Tigerens Rede, Vestervej 4 A, 8751 Gedved
Start: 08. maj 2021 kl. 10:00
Slut: 08. maj 2021 kl. 18:00
Pris: kr520.00 - kr650.00
Betaling: 3193 4535356025

Tilmeldinger

Hvis du allerede har været tilmeldt et af vores kurser, skal du logge ind først.

Billettype Pris Pladser
Standard billet kr650.00
Ungerabat (under 30 år – 20%) kr520.00