Meditation, krop og kraft - workshop for unge

Hvornår

10. dec    
10:00-17:00

Tilmeldinger

kr350.00
Book Now

Hvor

Huset for Metasundhed, Aarhus
Mejlgade 28, baghuset, 2. sal, Aarhus C, 8000

Event Type

Meditation, krop og kraft – workshop for unge 

Som ung buldrer livet afsted. Et travlt hverdagsliv og et rigt indre liv skal kombineres, og samtidig banker voksenlivet på med pligter og spørgsmål om ens identitet: Hvem er jeg?

Måske er du stadig i gang med at finde ud af, hvem du er, og måske er det ikke et spørgsmål, som bare skal besvares men i stedet undersøges og udfoldes.

Ungdomslivet kan føles som et buldrende tog, og er man ikke god til at mærke sit fodfæste, kan man hurtigt komme til at føle sig som en blind passager i sit eget liv i stedet for som lokomotivføreren.

Meditation, krop og kraft er veje til ro og fordybelse, men i lige så høj grad til livskraft og præcis livsytring. Jo bedre man kender sig selv, jo nemmere er det at tage gode beslutninger, sige til og fra samt at navigere i livet.

Lørdag d. 10. december holder vi, Ditte og Jukas, en fordybelsesdag for unge ml. 18-35 år.

Ditte er 38 år og uddannet psykolog ved Aarhus Universitet. Hun begyndte at meditere i starten af sit studie, fordi hun havde brug for en modvægt til studie-stressen og tankemylderet omkring eksamenstid. I dag er meditation et navigationsredskab for Ditte, og en fast del af hendes hverdag og arbejdsliv.

Jukas er 43 år og kandidat i pædagogisk-psykologi ved DPU. Han stiftede bekendtskab med meditation, da han var på efterskole. Da han var midten af tyverne mødte han Tigerens Redes og fik derfor en fast praksis. Kombination af urkraft og meditation er grundlag for hans arbejde med kraftfuldt ligeværd.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Ditte på tlf 23430590 eller mail dittehoffmann00@gmail.com

 

 

Titel: Meditation, krop og kraft – workshop for unge

Kursusholdere: Jukas Killemose, Ditte Hoffmann
Sted: Huset for Metasundhed, Aarhus, Mejlgade 28, baghuset, 2. sal, 8000 Aarhus C
Start: 10. dec 2022 kl. 10:00
Slut: 10. dec 2022 kl. 17:00
Pris: kr350.00
Betaling: mobilpay 23430590

Tilmeldinger

Billetter

kr350.00

Registration Information

Payment and Confirmation