Meditation & Healing for unge 18-35 år

Meditation & Healing for unge 18-35 år

Som ung buldrer livet afsted. Et travlt hverdagsliv og et rigt indre liv skal forenes, og samtidig banker voksenlivet på med pligter og spørgsmål om ens identitet: Hvem er jeg?

Måske er du stadig i gang med at finde ud af, hvem du er, og måske er det ikke et spørgsmål, som bare skal besvares men i stedet undersøges og udfoldes.

Ungdomslivet kan føles som et buldrende tog, og er man ikke god til at mærke sit fodfæste, kan man hurtigt komme til at føle sig som en blind passager i sit eget liv i stedet for som lokomotivføreren.

Meditation og healing er veje til ro og fordybelse, men i lige så høj grad til livskraft og præcis livsytring. Jo bedre man kender sig selv, jo nemmere er det at tage gode beslutninger, sige til og fra samt at navigere i livet. Meditation og healing er nyttige redskaber til at mærke dig selv, din krop, dine grænser og følelser.

Lørdag d. 26. november holder vi, Ditte og Josefine, en fordybelsesdag om meditation og healing for unge i alderen 18-35 år.

Dagen vil bestå af oplæg, øvelser, bevægelse, meditation og healing. Undervejs holder vi frokost og kaffepauser.

Ditte er 38 år og uddannet psykolog ved Aarhus Universitet. Hun begyndte at meditere i starten af sit studie, fordi hun havde brug for en modvægt til studie-stressen og tankemylderet omkring eksamenstid. Idag er meditation et navigationsredskab for Ditte, og en fast del af hendes hverdag og arbejdsliv.

 

 

 

 

Josefine er 26 år og studerende på Roskilde Universitet. Meditation og healing er blevet en fast del af hendes hverdag ved siden af studiet og arbejde efter hun som 20-årig tog på sit første kursus i meditation. Josefine bruger meditation og healing som en måde at bevare kontakten til sig selv på i en hverdag fyldt med pligter og forventninger.

 

 

 

 

Titel: Meditation & Healing for unge 18-35 år

Kursusholdere: Ditte Hoffmann Frydendal
Sted: Kulturstationen Vanløse, Jernbane Allé, 2720København
Start: 26. nov 2022 kl. 10:00
Slut: 26. nov 2022 kl. 15:30
Pris: kr0.00
Betaling: https://billetto.dk/e/meditation-healing-for-unge-18-35-ar-billetter-727793