LØVINDEN KAN BÅDE BRØLE, OG HVISKE SANDHEDER OM HVEM VI ER....

Hvornår

4. jun    
09:00-17:30

Tilmeldinger

Tilmeldinger lukket

Hvor

Tigerens Rede
Vestervej 4 A, Gedved, 8751

Event Type

LØVINDEN KAN BÅDE BRØLE, OG HVISKE SANDHEDER OM HVEM VI ER….

Kvinde

I dybet af os bor en kraft, der tit længes efter at blive mødt og set, ikke mindst af os selv. Men egne forventninger og tilpasning som kvinde vil kunne gøre at vi holder den nede, i angst for konsekvenserne.

Kraft

Kraften rummer både seksualitet, livslyst og kreativitet. Den hjælper os til at være i øjeblikket, at få kontakt til hengivenhed og lytten, såvel som det at give og stå i sig selv på samme tid.

Lyd

Løvinden kan både brøle, og hviske sandheder om hvem vi er. På samme måde vil vi bruge stemmen, fordi det kan være en meget direkte vej til kontakt med sig selv, sit energisystem, så vel som med andre, og deres energi. Og vi skaber på den måde et energifelt der kan løfte os til nye indsigter.

Hengivelse

Løvinden er et billede på dybet af vores energisystem og de instinktive kræfter i mennesket. Kontakten hertil giver mod og invitation til hengivelse ud over jegets kontrol og forudsigelighed. Man mærker jorden og himmelen, top og bund både i sig selv, og i andre. Vi kalder det at blive mere lodret.

Fordybelsesdag

Kursusdagen er for kvinder, og foregår inde og ude i de naturskønne omgivelserne omkring Tigerens Rede i Gedved. Vi vil have fokus på lyd og krop, meditation og undren, og invitere vore løvinder til at hviske og brøle. På den måde kan vi invitere ind flere sandheder om os selv – sandheder som gør at vi kan stå bedre i egen krop og energi,  og i verden.

Der serveres rundstykker om morgenen, varm frokost og kaffe,  kostpris 150kr i tillæg til kursusafgiften. Man skal regne med enkle praktiske opgaver undervejs.

 

Kursusholder:  Ursula Wyller

Født og opvokset i Norge. Arbejdede der frem til hun flyttede Gedved og Tigerens Rede i 2004, efter at have fulgt undervisningen der fra 1997. Uddannet  BA Dramaturgi, børneværnspædagog, stemme og psykoterapeut samt 25 års meditationserfaring med vejledning. Arbejder som terapeut, vejleder og underviser, instruktør og dramaturg. Er en del af undervisningsfællesskabet Tigerekspressen og holder kurser både i Danmark og Norge i emner omkring: Kvinde, Kali, kraft, seksualitet, natur  og Tantra (både for enlige og par), Meditation og sanselighed samt div. procesgrupper.

Mange længes efter at få kontakt til både mere livskraft, og mere stilhed. Længes efter et liv, hvor mænd og kvinder kan mødes ligeværdigt med alt de er. Jeg oplever, at det er muligt at møde denne længsel. Gennem nærvær i krop og energisystem kan vi opdage muligheder til forandring, hvis vi tillader det. I dette er væren i naturen en uvurderlig hjælp og læremester. Vi får mod til at se os selv, som vi er lige nu og mod til at hengive os til næste skridt. Det opleves som et kraftfuldt ligeværd i en selv og giver mulighed til ligeværdige møder med andre.

 

 

Gæstekurusholder: Alina Henriques

Har fulgt undervisningen på Tigerens Rede siden 2011 og er flyttet til Gedved med mand og to børn i 2015. Er uddannet bevægelsespædagog og massør, samt musiklærer. Arbejder til dagligt med sang og musisk – kreativ undervisning med babyer og forældre, børn, unge og ældre mennesker.

Jeg er optaget af hvordan øget bevidsthed omkring krop, stemme og kraft kan hjælpe til at mærke sig selv og egen retning mere tydeligt. Og igennem det at kende sig selv også kunne se andre mennesker og deres kvaliteter mere tydeligt. 

 

Titel: LØVINDEN KAN BÅDE BRØLE, OG HVISKE SANDHEDER OM HVEM VI ER….
Kursusholder:
Alina Henriques og Ursula Wyller
Sted:
Tigerens Rede, Vestervej 4 A, 8751 Gedved
Start:
04. jun 2022 kl. 09:00
Slut:
04. jun 2022 kl. 17:30
Pris:
kr0.00
Betaling:
3205 3205 96 5505

Tilmeldinger

Tilmelding til dette kursus er lukket

Tilmelding til vores nyhedsbrev
Få nyheder om kurser og workshops i Tigerekspressen