Kraft og klarhed – fordybelsesdag for unge

En fordybelsesdag for unge mellem 18 og 35 år, hvor vi vil arbejde med krop og meditation som en vej ind i kontakt med kraft og klarhed.

Kender du de dage, hvor du ikke er i tvivl? Du ved, hvad du vil, kan træffe valg og stå ved dig selv, selvom dine omgivelser trækker i andre retninger. Det er de dage, hvor du har fat i din kraft, og hvor dit overblik er klart.

Så kender du sikkert også det modsatte – de dage hvor du er usikker, forvirret, du ved ikke helt, hvad du vil og bliver let påvirket af andres meninger. I en moderne travl hverdag kan der være meget, som trækker os væk fra fornemmelsen af os selv.

At have kontakt til sin kraft og bevidsthedens klarhed i hverdagen er en stor hjælp i forhold til at stå ved sig selv. At styrke disse kvaliteter kan gøre det nemmere at finde centrering og retning, at sætte grænser og vælge til og fra.

På denne fordybelsesdag vil vi arbejde med forskellige veje til at styrke vores centrering og egenkontakt. Vi vil bruge kropslige og meditative øvelser som døre ind til kraft og klarhed.

Deltagelse i dagen vil give dig:

  • En styrket fornemmelse af dig selv
  • (gen)opdagelse af din egen kraft
  • Redskaber du kan bruge i din hverdag til at bevare/styrke din kontakt med dig selv
  • Et trygt og meningsfuldt møde med andre unge mennesker
  • Perspektiv på din proces

Dagen vil bestå af kropslige øvelser, dans, meditation, oplæg og refleksionsøvelser.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Manja på tlf. 87552567 eller mail Manja@tigerekspressen.dk

Om underviserne: 

Manja Flammild, f. 1979. Psykomotorisk terapeut og master i Idræt og Velfærd. Underviser og vejleder studerende på VIA Psykomotorikuddannelsen. Har tidligere undervist  unge i “krop og bevidsthed” på Odder Højskole. Holder camps og procesforløb for unge.

Jeg er optaget af, hvordan øget bevidsthed om kroppen, kan blive en indgangsvinkel til at opdage nye sider af sig selv og dermed danne grobund for udvikling.

Louise Lykke Kronstrand, f. 1979. Autoriseret psykolog. Arbejder til daglig i egen psykologpraksis med terapi, vejledning i mindfulness, undervisning og parterapi. Gæsteunderviser i Tigerekspressen.

Jeg er optaget af at støtte mennesker til at finde frem til naturlig kraftfuldhed, glæde og hengivelse til livet – det sted, hvor deres ressourcer kan udfoldes og blomstre.

Titel: Kraft og klarhed – fordybelsesdag for unge
Kursusholdere: Manja Flammild og Louise Lykke Kronstrand
Sted: Tigerens Rede, Vestervej 4 A, 8751 Gedved
Start: 25. maj 2019 kl. 10:00
Slut: 25. maj 2019 kl. 17:00
Pris: kr500.00
Betaling: 2570 - 0570 825 666 eller mobilepay til 87552567

Tilmeldinger

Hvis du allerede har været tilmeldt et af vores kurser, skal du logge ind først.

kr500.00


Tigerekspressen