Ind i taknemligheden – at sige ja til hele livet. Retræteweekend

På denne retræte vil vi fordybe os i, hvad det vil sige at tage imod livet – hele livet – med taknemlighed.

At opøve evnen til taknemlighed kan være en dør ind i en dybere glæde og fylde i livet.  At tage imod livet kan åbne hjertet og hjælpe os til at få øje på det mirakel, livet er. 

Taknemlighed er en gave – men den har også en pris.

Vi ser nærmere på taknemlighedens pris og hvad det egentligt koster at lukke mere taknemlighed ind i livet. 

Det er en retræte, hvor fokus vil være at sige ja til det, livet bringer med sig i dit liv. Der vil være oplæg, meditationer, kropslige øvelser og tid til fordybelse. For at øge fordybelsen i temaet, vil der være en længere periode, hvor vi er i stilhed. 

Den eneste forudsætning for deltagelse er, at man gerne vil fordybe sig i taknemlighedens muligheder.

Det hele foregår på Tigerens Rede, der er et moderne meditationscenter med mere end 30 års erfaring med meditation og bevidsthedsarbejde. 

Der er mulighed for overnatning på Tigerens Rede eller ved privat indkvartering i byen. Man medbringer egen mad til måltiderne, og der kan forberedes mad i fælles køkken. 

 

Retræteledere

Martin H. Laursen

Martin H. Laursen (1966), aut. psykolog. Arbejder til hverdag med kræftpatienter & deres pårørende. Forfatter til bogen ”Ind i taknemligheden”, der er udgivet af Muusmann Forlag.

“Vi spørger somme tider os selv, om vi tror på mirakler. Men vi behøver ikke at spejde ud i verden for at søge efter mirakler. For alene det, at vi hver især er til, er i sig selv et lille under.”

 

 

 

 

Louise Lykke Kronstrand 

Louise Lykke Kronstrand (1979), Autoriseret psykolog. Arbejder til daglig med terapi, mindfulness og bæredygtighedspsykologi i egen psykologpraksis. I Tigerekspressen holder hun kurser for unge og samt retræter.

“Når vores kontakt med os selv forfines og fordybes, bliver også kontakten til andre mennesker rigere og dybere. For mig handler retræte blandt andet om at kigge ind ad for at kunne kigge ud ad. Og om at opdage den dybe forbundethed, som altid er der, men som vi ofte overser eller kommer væk fra i en travl hverdag.”

 

 

Pris og praktisk info

Titel: Ind i taknemligheden – at sige ja til hele livet. Retræteweekend.
Retræteledere: Martin H. Laursen og Louise Lykke Kronstrand
Sted: Tigerens Rede, Vestervej 4A, 8751 Gedved
Start: 25. nov 2022 kl. 19:00
Slut: 27. nov 2022 kl. 15:00

Pris: 1.800 kr.
Med 20% rabat til unge mellem 18 og 30 år: Pris 1.350 kr.

Betaling: Til kontonr.

Overnatning: Man kan overnatte gratis i eget telt i grønne omgivelser eller du kan leje et værelse hos private i byen for 100 – 150 kr. pr. overnatning (Det praktiske aftales individuelt med udlejere). Læs mere her: https://www.tigerensrede.dk/overnatning

 

 

 

Hvis du allerede har været tilmeldt et af vores kurser, skal du logge ind først.