Ind i taknemligheden – forløb over 3 aftener i København

Hvad vil det sige, at tage imod livet – hele livet – med taknemlighed? At opøve evnen til taknemlighed kan være en dør ind i en dybere glæde og fylde i livet. At tage imod livet kan åbne hjertet og hjælpe os til at få øje på det mirakel, livet er.
Taknemlighed er en gave – men den kommer også med en pris. Vi ser nærmere på taknemlighedens pris og hvad det egentlig koster at lukke mere taknemlighed ind i livet. For taknemlighed handler om at lukke op for hjertet – og herved vil livet berøre os dybere.

Aftenerne byder på oplæg, øvelser, fordybelse, korte meditationer, og der vil være plads til refleksion med andre forløbsdeltagere. Den eneste forudsætning er, at man gerne vil fordybe sig i taknemlighedens muligheder.

Det hele foregår på i de smukke lokaler i Salig, der ligger på Masnedøgade 20, 2. sal på 2100 Østerbro. https://behandlerrum.dk/adressen

Det foregår følgende onsdage fra 19.00 – 21.30:

12. oktober
26. oktober
2. november

Pris: 900 kr. for alle tre aftener

Kursusholdere:

Vilma Viola Falkenskovpsykoterapeut MPF. Arbejder som selvstændig terapeut og healer. Taknemmelighed er en central del i min egen praksis og i arbejdet med andre mennesker.

 

Martin H. Laursen, aut. psykolog. Arbejder til hverdag med kræftpatienter og deres pårørende. Forfatter til bogen ”Ind i taknemligheden”, der er udgivet af Muusmann Forlag.

Vil du høre mere, er du velkommen til at ringe til Vilma (tlf.: 22 47 20 12) eller Martin (tlf.: 60 22 11 40)

Hør i øvrigt:

https://podtail.com/da/podcast/enhed-med-noell-elise/21-ind-i-taknemligheden-med-martin-h-laursen/

https://podcasts.apple.com/no/podcast/provokerende-og-frig%C3%B8rende-taknemmelighed-med-martin/id1434448606?i=1000550186962

 

Tilmeldinger

Hvis du allerede har været tilmeldt et af vores kurser, skal du logge ind først.

900 kr. for alle tre aftener

kr900.00