Ind i taknemligheden - workshop den 2. november i København

Hvornår

2. nov    
19:00-21:30

Tilmeldinger

Tilmeldinger lukket

Hvor

Salig i København (Østerbro)
Masnedøgade 20, 2. sal, København Ø

Begivenhedstype

Ind i taknemligheden – workshop i København

Hvad vil det sige, at tage imod livet – hele livet – med taknemlighed? At opøve evnen til taknemlighed kan være en dør ind i en dybere glæde og fylde i livet. At tage imod livet kan åbne hjertet og hjælpe os til at få øje på det mirakel, livet er.
Taknemlighed er en gave – men den kommer også med en pris. Vi ser nærmere på taknemlighedens pris og hvad det egentlig koster at lukke mere taknemlighed ind i livet. For taknemlighed handler om at lukke op for hjertet – og herved vil livet berøre os dybere.

Aftenen byder på oplæg, øvelser, fordybelse, korte meditationer, og der vil være plads til refleksion med andre forløbsdeltagere. Den eneste forudsætning er, at man gerne vil fordybe sig i taknemlighedens muligheder.

Det hele foregår på i de smukke lokaler i Salig, der ligger på Masnedøgade 20, 2. sal på 2100 Østerbro. https://behandlerrum.dk/adressen

Det foregår onsdag den 2. november kl 19.00 – 21.30:

Pris: 100 kr. 

Kursusholdere:

Vilma Viola Falkenskovpsykoterapeut MPF. Arbejder som selvstændig terapeut og healer. Taknemmelighed er en central del i min egen praksis og i arbejdet med andre mennesker.

 

Martin H. Laursen, aut. psykolog. Arbejder til hverdag med kræftpatienter og deres pårørende. Forfatter til bogen ”Ind i taknemligheden”, der er udgivet af Muusmann Forlag.

Vil du høre mere, er du velkommen til at ringe til Vilma (tlf.: 22 47 20 12) eller Martin (tlf.: 60 22 11 40)

Hør i øvrigt:

https://podtail.com/da/podcast/enhed-med-noell-elise/21-ind-i-taknemligheden-med-martin-h-laursen/

https://podcasts.apple.com/no/podcast/provokerende-og-frig%C3%B8rende-taknemmelighed-med-martin/id1434448606?i=1000550186962

 

Tilmeldinger

Tilmelding til dette kursus er lukket

Tilmelding til vores nyhedsbrev
Få nyheder om kurser og workshops i Tigerekspressen