Ind i taknemligheden – at sige ja til hele livet. Retræteweekend.

Hvornår

25. nov-27. nov    
19:00-15:00

Tilmeldinger

kr1,800.00
Book Now

Event Type

Ind i taknemligheden – at sige ja til hele livet. Retræteweekend

På denne retræte vil vi fordybe os i, hvad det vil sige at tage imod livet – hele livet – med taknemlighed.

At opøve evnen til taknemlighed kan være en dør ind i en dybere glæde og fylde i livet.  At tage imod livet kan åbne hjertet og hjælpe os til at få øje på det mirakel, livet er. 

Taknemlighed er en gave – men den har også en pris.

Vi ser nærmere på taknemlighedens pris og hvad det egentligt koster at lukke mere taknemlighed ind i livet. 

Det er en retræte, hvor fokus vil være at sige ja til det, livet bringer med sig i dit liv. Der vil være oplæg, meditationer, kropslige øvelser og tid til fordybelse. For at øge fordybelsen i temaet, vil der være en længere periode, hvor vi er i stilhed. 

Den eneste forudsætning for deltagelse er, at man gerne vil fordybe sig i taknemlighedens muligheder.

Det hele foregår på Tigerens Rede, der er et moderne meditationscenter med mere end 30 års erfaring med meditation og bevidsthedsarbejde. 

Der er mulighed for overnatning på Tigerens Rede eller ved privat indkvartering i byen. Man medbringer egen mad til måltiderne, og der kan forberedes mad i fælles køkken.

Retræteledere

 

Martin H. Laursen

Martin H. Laursen (1966), aut. psykolog. Arbejder til hverdag med kræftpatienter & deres pårørende. Forfatter til bogen ”Ind i taknemligheden”, der er udgivet af Muusmann Forlag.

“Vi spørger somme tider os selv, om vi tror på mirakler. Men vi behøver ikke at spejde ud i verden for at søge efter mirakler. For alene det, at vi hver især er til, er i sig selv et lille under.”

 

 

 

Louise Lykke Kronstrand 

Louise Lykke Kronstrand (1979), Autoriseret psykolog. Arbejder til daglig med terapi, mindfulness og bæredygtighedspsykologi i egen psykologpraksis. I Tigerekspressen holder hun kurser for unge og samt retræter.

“Når vores kontakt med os selv forfines og fordybes, bliver også kontakten til andre mennesker rigere og dybere. For mig handler retræte blandt andet om at opdage den dybe forbundethed, som altid er der, men som vi ofte overser eller kommer væk fra i en travl hverdag.”

 

Sted: Tigerens Rede, Vestervej 4A, 8751 Gedved

Start: Den 25. November klokken 19:00

Slut: Den 27. November klokken 15:00

Pris: 1.800 kr.

Med 20% rabat til unge mellem 18 og 30 år: Pris 1.440 kr.

Betaling: Til kontonr. 7670 0007767978

Overnatning: Man kan i eget telt i grønne omgivelser på Tigerens Rede for 100 kr eller du kan leje et værelse hos private i byen for ca. 150 kr. pr. overnatning (Det praktiske aftales individuelt med udlejere). Læs mere her: https://www.tigerensrede.dk/overnatning

Tilmeldinger

Billetter

kr1,800.00

Registration Information

Payment and Confirmation