IND i MEDITATION

Meditation er en naturlig bevidsthedsmæssig tilstand, som vi alle kan få kontakt til. Det er at skabe et net af vågenhed omkring sig. Du kan invitere denne kilde ind i livet – lige her og nu. Det kræver kun, at du begynder at gå vejen og øver nogle steder i hverdagen, hvor meditation kan få en plads. Så vil meditation åbne for en dybere kontakt til dig selv og til andre mennesker.

Du                                                                                                                                                                                                                                                                                                vil denne dag blive inviteret ind i meditationens verden og blive præsenteret for forskellige meditative øvelser samt være sammen med andre, der også holder af meditation.

Vi                                                                                                                                                                                                                                                                                            kan spørge os selv, hvad vi vil med meditation. Svarene kan være mangfoldige: stilhed, væren eller centrering. Men vi kan også vende spørgsmålet om: Hvad vil meditation med mig? Vi vil nærme os dette spørgsmål og øve os i at lytte til det, der måtte komme.

Vi                                                                                                                                                                                                                                                                                                 vil i Tigerens Redes urtehave og nærliggende skov tage naturen til hjælp og øve os i at komme meditativt ind i livets frydefulde åndedræt og dets summende og vibrerende lethed. Her prøver vi at få kontakt til livet som en gave, som ikke er en selvfølge.

Det bliver en sanserig dag, med meditation, natur, stilhed og en lækker vegetarisk frokost.

Titel: IND i MEDITATION
Kursusholdere: Martin Holmgaard Laursen og Jørgen Andersen
Sted: Tigerens Rede, Vestervej 4 A, 8751 Gedved
Start: 08. maj 2021 kl. 10:00
Slut: 08. maj 2021 kl. 18:00
Pris: kr520.00 - kr650.00
Betaling: 3193 4535356025

Tilmeldinger

Hvis du allerede har været tilmeldt et af vores kurser, skal du logge ind først.

Billettype Pris Pladser
Standard billet kr650.00
Ungerabat (under 30 år – 20%) kr520.00