Pga forsamlingsforbuddet, er der venteliste til dette kursus. Meld dig til, og du får besked, hvis der er plads.

HUMAN BEING – 4 aftener i Aarhus, efterår 2020

– 4 aftener om psykologi og spiritualitet, som flytter dig

De siger, livet har uanede muligheder, og det har det også! Det handler om at få renset ud i de vanskeligheder, vi har.

  • Vil du være mere fri i dit liv?
  • Er dit liv for kort til at være meningsløst?
  • Hvorfor vente med at tage sig selv alvorligt?

Foran det gode menneskeliv står 5 dæmoner: Dit dårlige forhold til krop, identitet, følelser, rationalitet og livets vilkår. Disse dæmoner vil altid drille dig, sådan er de. Men hvis du får et godt forhold til dem, vil de tillade dig at komme forbi – ind til et liv med større frihed, styrke og bevidsthed.

Vi vil arbejde med oplæg, befriende og styrkende dans, meditation og erfaringsudveksling.
Bemærk: Forløbet rummer nye elementer i forhold til tidligere. Du kan deltage alle gange, eller enkeltvist.

Datoer: 27. aug, 24. sep, 22. okt, 19. nov, tilmelding herunder.

Friheden venter!

Klik for at læse mere om Human Being

Jeg er et spirituelt menneske, og noget af det vigtigste jeg har erfaret er, at vejen til det avancerede går gennem det grundlæggende. Så længe vores forhold til følelserne, kroppen og seksualiteten ikke er i orden, kommer vi ingen vegne. Omvendt når vi får dem på plads, er det kilder til kraft, tilfredshed og autoritet. Og i det simple finder vi mere avancerede aspekter af spiritualiteten.

Dette forløb på 4 gange baserer sig på mit arbejde som psykolog for smertepatienter, hvad jeg har lært af Anne Sophie Jørgensen på Tigerens Rede og min egen spirituelle praksis. Så det er en god blanding af psykologi, selvudvikling, moderne spiritualitet, og stor inspiration fra buddhismen.

I mit arbejde med kroniske smertepatienter møder jeg mennesker, som er produktet af vores moderne livsform med stress, ego-realisering, mental kontrol og for alt i verden fart på, fart på, fart på. Lev livet i overhalingsbanen! Løsningen er at flytte din selvforståelse fra det du kan, til det du er. Lægge vægten mere på det indre end det ydre. 

Jeg er cand. psych. aut., jeg er psykolog på en offentlig smerteklinik i Grindsted. Jeg har været tilknyttet Tigerens Rede siden 2000, og lige siden deltaget intensivt i Anne Sophie Jørgensens undervisning der. Jeg har undervist i Tigerekspressen i over 10 år, og har desuden en stor interesse for det buddhistiske land, Bhutan, som jeg har besøgt 5 gange.

Læs mere på min blog om vrede: vredesrevolutionen.dk

 

HUMAN BEING 4: Rationalitet, logik og vajrayana-buddhisme

19. november

Hvad ved du? Hvad tror du på? Hvad er du i tvivl om? Hvad er du sikker på? Hvad er logisk?

I en selvudviklingsproces er logikken og rationaliteten overraskende vigtige, for processen handler om ulogiske, kropslige, irrationelle ting, som er designet til at bringe én ud af fatning. Her kan rationaliteten og logikken hjælpe én igennem. 

Men det er typisk ikke sådan, vi ser på religion og spiritualitet. Vi overlader viden til videnskaben, og reducerer åndeligt arbejde til tro og behagelige oplevelser.

Hvad får du bla. med hjem: En lang liste med sætninger til at klare sig gennem livet med.

Tilmelding alle gangene herunder, eller specifikt denne gang her.

Læs mere om Human Being 4

Selvom vi hylder rationaliteten, så opfører vi os alt for irrationelt. Endnu værre: Vi er både irrationelle, der hvor vi burde være rationelle, og omvendt.

Jeg er ikke buddhist eller filosof, og bruger bare hvad jeg har hørt og læst (og selv tænkt): Buddhisme er videnskabsmandens tilgang til spiritualitet og selvudvikling. Man tester, undersøger, beviser og gør kun det, der virker. Man skal ikke tro, man skal vide. Samtidig er de eksperter i at tackle livet og dødens irrationalitet, meget rationelt.

Jeg vil fortælle om min erfaring med det at tænke logisk, og vi vil øve os på at udfordre hinandens tænkning og erkendelse. Og arbejde med en række sætninger, der hjælper én til at klare sig igennem svære følelser, kriser og spirituel proces.

Samtidig skal vi tale om buddhisme, om vajrayana der også kan kaldes den tantriske tilgang til livet, at alt vi møder på vejen er muligheder for at flytte os spirituelt.

Som om vi egentlig ved noget som helst.

Praktiske oplysninger

Pris: 200 kr pr aften / 650 kr for alle 4
Betaling: Mobilepay 61354130, eller bankoverførsel 8113-5835528.
Tidspunkt: Torsdage aftener 19.30 – 21.45
Datoer: 27. aug, 24. sep, 22. okt og 19. nov 2020
Sted: Manuvision, Mejlgade 28, over gården, 8000 Aarhus C
Medbring: Pude du kan sidde på gulvet på, evt tæppe, løstsiddende tøj man kan bevæge sig i
Spørgsmål:
– Email: thomas@tigerekspressen.dk
– Tlf eller SMS: 61354130
– Messenger: m.me/thomaslindvig42

Pga forsamlingsforbuddet, er der venteliste til dette kursus. Meld dig til, og du får besked, hvis der er plads.

Tilmeldinger

Hvis du allerede har været tilmeldt et af vores kurser, skal du logge ind først.

Tilmelding til dette kursus er lukket