HUMAN BEING – 4 aftener i Aarhus, efterår 2020

– 4 aftener om psykologi og spiritualitet, som flytter dig

De siger, livet har uanede muligheder, og det har det også! Det handler om at få renset ud i de vanskeligheder, vi har.

  • Vil du være mere fri i dit liv?
  • Er dit liv for kort til at være meningsløst?
  • Hvorfor vente med at tage sig selv alvorligt?

Foran det gode menneskeliv står 5 dæmoner: Dit dårlige forhold til krop, identitet, følelser, rationalitet og livets vilkår. Disse dæmoner vil altid drille dig, sådan er de. Men hvis du får et godt forhold til dem, vil de tillade dig at komme forbi – ind til et liv med større frihed, styrke og bevidsthed.

Vi vil arbejde med oplæg, befriende og styrkende dans, meditation og erfaringsudveksling.
Bemærk: Forløbet rummer nye elementer i forhold til tidligere. Du kan deltage alle gange, eller enkeltvist.

Datoer: 27. aug, 24. sep, 22. okt, 19. nov, tilmelding herunder.

Friheden venter!

Klik for at læse mere om Human Being

Jeg er et spirituelt menneske, og noget af det vigtigste jeg har erfaret er, at vejen til det avancerede går gennem det grundlæggende. Så længe vores forhold til følelserne, kroppen og seksualiteten ikke er i orden, kommer vi ingen vegne. Omvendt når vi får dem på plads, er det kilder til kraft, tilfredshed og autoritet. Og i det simple finder vi mere avancerede aspekter af spiritualiteten.

Dette forløb på 4 gange baserer sig på mit arbejde som psykolog for smertepatienter, hvad jeg har lært af Anne Sophie Jørgensen på Tigerens Rede og min egen spirituelle praksis. Så det er en god blanding af psykologi, selvudvikling, moderne spiritualitet, og stor inspiration fra buddhismen.

I mit arbejde med kroniske smertepatienter møder jeg mennesker, som er produktet af vores moderne livsform med stress, ego-realisering, mental kontrol og for alt i verden fart på, fart på, fart på. Lev livet i overhalingsbanen! Løsningen er at flytte din selvforståelse fra det du kan, til det du er. Lægge vægten mere på det indre end det ydre. 

Jeg er cand. psych. aut., jeg er psykolog på en offentlig smerteklinik i Grindsted. Jeg har været tilknyttet Tigerens Rede siden 2000, og lige siden deltaget intensivt i Anne Sophie Jørgensens undervisning der. Jeg har undervist i Tigerekspressen i over 10 år, og har desuden en stor interesse for det buddhistiske land, Bhutan, som jeg har besøgt 5 gange.

Læs mere på min blog om vrede: vredesrevolutionen.dk

 

HUMAN BEING 3: Hvem er du? – om krop og identitet

22. oktober 2020

Vi skal se på, hvordan vores identitet og selvværd er bygget alt for meget op omkring, hvad vi KAN. At kunne noget involverer altid kroppen, enten direkte eller inddirekte. Også kognitive evner. 

I stedet vil vi arbejde med at finde den sande identitet, hvad vi ER: Hvem vi er indvendigt, uanset hvad vi kan eller ikke kan.

Det giver også lethed, styrke og en befrielse fra nutidens ekstreme præstationskrav.

Tilmelding alle gangene herunder, eller specifikt denne gang her.

Læs mere om Human Being 3

Der er enormt fokus på kroppen: sundhed, kost og sygdom. Men det er sjældent på kroppens egne præmisser. Vi tror, vi kan beherske naturen og kroppen. Og der er enormt meget identitet i, hvad vi kan med vores krop på arbejde, i sport, i fritiden. Og ikke mindst dens udseende. Den skal f… bare makke ret. 

Dette pres på kroppen oplever mange, unge og gamle, eller måske når den står af i kroniske smerter, eller i svær stress, og så er det næsten for sent.

Det handler dybest set om identitet, hvem vi er. Kroppen er blot sjælens bolig, et redskab, den er ikke et mål i sig selv.

Hvad består vi af indvendigt, hvad er eviggyldigt på tværs af tid og rum? Vi har medfødte kvaliteter, værdier og talenter. Vi har en sjæl. 

Og inderst er tomheden.

Praktiske oplysninger

Pris: 200 kr pr aften / 650 kr for alle 4
Betaling: Mobilepay 61354130, eller bankoverførsel 8113-5835528.
Tidspunkt: Torsdage aftener 19.30 – 21.45
Datoer: 27. aug, 24. sep, 22. okt og 19. nov 2020
Sted: Manuvision, Mejlgade 28, over gården, 8000 Aarhus C
Medbring: Pude du kan sidde på gulvet på, evt tæppe, løstsiddende tøj man kan bevæge sig i
Spørgsmål:
– Email: thomas@tigerekspressen.dk
– Tlf eller SMS: 61354130
– Messenger: m.me/thomaslindvig42

Tilmeldinger

Hvis du allerede har været tilmeldt et af vores kurser, skal du logge ind først.

kr200.00