HUMAN BEING

– 4 aftener om psykologi og spiritualitet, som flytter dig.

Foran porten til det “hellige”, et liv i frihed, glæde og kraft, står 6 dæmoner: Dit dårlige forhold til krop, identitet, følelser, seksualitet, aggression og rationalitet. Disse dæmoner vil altid drille dig, sådan er de. Men hvis du får et godt forhold til dem, vil de lukke dig ind. Så det er meget vigtigt at blive klogere på dem og komme på god fod med dem.

Klik her for at læse mere om Human Being

Jeg er et spirituelt menneske, og noget af det vigtigste jeg har lært og erfaret er, at vejen til det avancerede går gennem det grundlæggende. Så længe vores forhold til følelserne, kroppen og seksualiteten ikke er i orden, kommer vi ingen vegne. Omvendt når vi får dem på plads, er det kilder til kraft, tilfredshed og autoritet. Og i det simple finder vi mere avancerede aspekter af spiritualiteten.

Dette miniforløb på 4 gange baserer sig på mit arbejde som psykolog for smertepatienter, hvad jeg har lært af Anne Sophie Jørgensen på Tigerens Rede og min egen spirituelle praksis. Så det er en god blanding af psykologi, selvudvikling, moderne spiritualitet, og buddhisme.

I mit arbejde med kroniske smertepatienter møder jeg mennesker, som er produktet af vores moderne livsform med stress, ego-realisering, mental kontrol og for alt i verden fart på, fart på, fart på. Lev livet i overhalingsbanen! Løsningen er at flytte din selvforståelse fra det du kan, til det du er. Lægge vægten mere på det indre end det ydre. Du vil også høre om Livets Hjul, dæmoner og vores iboende fundamentale kræfter.

Formen er oplæg, erfaringsudveksling, øvelser, meditation og dans. Og gode grin. Især gode grin.

Jeg er cand. psych. aut., jeg er psykolog på en offentlig smerteklinik, Smerteklinikken i Grindsted. Jeg har været tilknyttet Tigerens Rede siden 2000, og deltaget intensivt i Anne Sophie Jørgensens undervisning på stedet. Jeg har undervist i Tigerekspressen i over 10 år, og har desuden en stor interesse for det buddhistiske land, Bhutan, som jeg har besøgt 5 gange.
Læs mere, min blog om vrede: vredesrevolutionen.dk

Man kan tilmelde sig aftenerne enkeltvist. Tilmeldingsformularen er herunder i bunden af siden.

Oplysning om tilmelding

Aftenerne er selvstændige og kan tilmeldes særskilt:
HB 1, 10 okt 2019: Link
HB 2, 7 nov 2019: Link
HB 3, 5 dec 2019: Tilmeld dig herunder
HB 4, 9 jan 2020: Link

Human Being 3: Aggression og seksualitet

5. dec 2019
Biologerne fortæller, at alt i verden er skabt ud fra blot 2 biologiske principper, eller med kun 2 motiver/drivkræfter: Reproduktion og overlevelse. Det der giver klovnefisken sit seje orange-hvide mønster, eller den blå giftfrø den flotte farve er udelukkende driften til reproduktion og overlevelse. Intet i naturen er for sjov, eller udtryk for et overskud, alt er skabt i reproduktion og overlevelse. Det samme gælder mennesker, vi er også dyr. Vi er i ligeså høj grad et produkt af disse kræfter, reproduktion og overlevelse, som vi kalder seksualitet og aggression. Det har skabt vores hjerner, kønsorganer og dispositioner. Seksualitet og aggression fylder faktisk enormt meget i os.

Vi vil arbejde med “Seksualitetens kors”, der viser, hvordan seksualitet og aggression er fundamentale drivkræfter der ofte bliver undertrykt og fordrejet. Hermed viser seksualitetens kors det moderne liv, hvor kulturen (tror den) har vundet over naturen, problemerne det skaber, og den anviser indtil flere veje ud af problemerne, og ind hvor instinkterne og spiritualiteten er.

Du er jo bare et stort firben.

Læs også om Human Being 4.

Praktiske oplysninger

Pris: 200 kr pr aften, alle for 650 kr.
Betaling: Mobilepay 61354130, eller bankoverførsel 8113-5835528.
Tidspunkt: Torsdage aftener 20.00-21.45
Datoer: 10 okt 2019, 7 nov 2019, 5 dec 2019, 9 jan 2020
Sted: Manuvision, Mejlgade 28, over gården, 8000 Aarhus C
Medbring: pude du kan sidde på gulvet på, evt tæppe, løstsiddende tøj man kan bevæge sig i
Spørgsmål:
– Email: thomas@tigerekspressen.dk
– Tlf eller SMS: 61354130
– Messenger: m.me/thomaslindvig42

Tilmeldinger

Hvis du allerede har været tilmeldt et af vores kurser, skal du logge ind først.

Tilmelding til dette kursus er lukket