HUMAN BEING II – Krop og identitet

HUMAN BEING 2

– 4 aftener om psykologi og spiritualitet, som flytter dig

  • Vil du være mere fri i dit liv?
  • Er dit liv for kort til at være meningsløst?
  • Hvorfor vente med at tage sig selv alvorligt?

Foran porten til det “hellige”, et liv i frihed, glæde og kraft, står 6 dæmoner: Dit dårlige forhold til krop, identitet, følelser, seksualitet, aggression og rationalitet. Disse dæmoner vil altid drille dig, sådan er de. Men hvis du får et godt forhold til dem, vil de lukke dig ind. Så det er meget vigtigt at blive klogere på dem og komme på god fod med dem.

Klik for at læse mere om Human Being

Jeg er et spirituelt menneske, og noget af det vigtigste jeg har lært og erfaret er, at vejen til det avancerede går gennem det grundlæggende. Så længe vores forhold til følelserne, kroppen og seksualiteten ikke er i orden, kommer vi ingen vegne. Omvendt når vi får dem på plads, er det kilder til kraft, tilfredshed og autoritet. Og i det simple finder vi mere avancerede aspekter af spiritualiteten.

Dette miniforløb på 4 gange baserer sig på mit arbejde som psykolog for smertepatienter, hvad jeg har lært af Anne Sophie Jørgensen på Tigerens Rede og min egen spirituelle praksis. Så det er en god blanding af psykologi, selvudvikling, moderne spiritualitet, og buddhisme.

I mit arbejde med kroniske smertepatienter møder jeg mennesker, som er produktet af vores moderne livsform med stress, ego-realisering, mental kontrol og for alt i verden fart på, fart på, fart på. Lev livet i overhalingsbanen! Løsningen er at flytte din selvforståelse fra det du kan, til det du er. Lægge vægten mere på det indre end det ydre. Du vil også høre om Livets Hjul, dæmoner og vores iboende fundamentale kræfter.

Formen er oplæg, erfaringsudveksling, øvelser, meditation og dans. Og gode grin. Især gode grin.

Jeg er cand. psych. aut., jeg er psykolog på en offentlig smerteklinik, Smerteklinikken i Grindsted. Jeg har været tilknyttet Tigerens Rede siden 2000, og deltaget intensivt i Anne Sophie Jørgensens undervisning på stedet. Jeg har undervist i Tigerekspressen i over 10 år, og har desuden en stor interesse for det buddhistiske land, Bhutan, som jeg har besøgt 5 gange.
Læs mere, min blog om vrede: vredesrevolutionen.dk

Man kan tilmelde sig aftenerne enkeltvist. Tilmeldingsformularen er herunder i bunden af siden.

Oplysning om tilmelding

Aftenerne er selvstændige og kan tilmeldes særskilt, men du kan også herunder købe dem samlet inden 10. okt til en nedsat pris:
HB 1, 10 okt 2019: Link
HB 2, 7 nov 2019: Tilmeld dig herunder
HB 3, 5 dec 2019: Link
HB 4, 9 jan 2020: Link

Human Being 2: Krop og identitet

7. nov 2019
Der er enormt fokus på kroppen: sundhed, kost og sygdom. Men det er sjældent på kroppens egne præmisser. Vi tror, vi behersker naturen og kroppen, og der er enormt meget identitet i, hvad vi kan med vores krop på arbejde, i sport, i fritiden. Og ikke mindst dens udseende. Den skal f… bare makke ret. Det opleves måske først, når kroppen står af som i kroniske smerter, eller når vi får stress, men så er det næsten for sent. 

Vi skal se på, hvordan vores identitet og selvværd er bygget op omkring hvad vi kan, som altid involverer kroppen, enten direkte eller inddirekte. Og arbejde med at finde den sande identitet, hvor den i virkeligheden kommer fra: Hvem vi er indvendigt, uanset hvad vi kan eller ikke kan.

Hvad består vi af indvendigt, hvad er eviggyldigt på tværs af tid og rum? Vi har medfødte kvaliteter, værdier og talenter. Vi har en sjæl. 

Inderst er tomheden, den er helt tom.

Læs også om Human Being 3 og Human Being 4.

Praktiske oplysninger

Pris: 200 kr pr aften, alle for 650 kr.
Betaling: Mobilepay 61354130, eller bankoverførsel 8113-5835528.
Tidspunkt: Torsdage aftener 20.00-21.45
Datoer: 10 okt 2019, 7 nov 2019, 5 dec 2019, 9 jan 2020
Sted: Manuvision, Mejlgade 28, over gården, 8000 Aarhus C
Medbring: pude du kan sidde på gulvet på, evt tæppe, løstsiddende tøj man kan bevæge sig i
Spørgsmål:
– Email: thomas@tigerekspressen.dk
– Tlf eller SMS: 61354130
– Messenger: m.me/thomaslindvig42

Tilmeldinger

Hvis du allerede har været tilmeldt et af vores kurser, skal du logge ind først.

Tilmelding til dette kursus er lukket