Workshop på Tigerens Rede, Gedved. 8. oktober 2020, kl 19-21.15

Livet skal ikke være skørt og sjovt, for det er det allerede!

Guddommelig galskab er en potent kvalitet ved vores bevidsthed. I Indien, Bhutan m.fl. har de fantastiske historier om gale buddhaer, vilde viise kvinder der lever i naturen, eller præster som overvinder dæmoner med deres fallos, mens de har en tantrapartner i hver en landsby.

Det er der mere brug for det i et moderne liv end nogensinde, fordi vores liv er så kontrollerede og styrede. For at styrke hverdagen.

Denne “Crazy Wisdom” handler om, at “lysten er vejen”, at indre struktur er det vigtigste, og at du ikke skal tro på noget som helst, det vigtigste er nuet.

Man kan også sige, at Guddommelig galskab er, at virkeligheden overgår fantasien.

Umiddelbart er “guddommeligt galskab” umuligt, da det er modsætninger. Det er som at tale om “lyst mørke” eller “struktureret kaos”. Men det er måske netop fordi det er modsætninger, det fungerer.

På engelsk bliver disse mennesker og fænomenet oversat til Crazy wisdom, crazy yogis eller Divine madman. Og de var ligeså rene og oplyste, som de pæne lama’er inde på klosteret. Måske mere, fordi de levede i overenstemmelse med naturen, kroppen og livet.

En guddommelig galning handler om at:

– Lysten er i højsædet, både i kroppen og kommunikationen. Hvor en munk vil sige, at lidelse er vejen, vil en guddommelig galning sige, at lyst er vejen.
– Hvor en munk vil sige, at spirituelt arbejde er hverdag, vil guddommelig galning sige, at det er og skal være en fest.
– Ydre struktur er falsk tryghed. Med indre struktur kan du gøre alt, og klare dig i kaos.
– Lad falde hvad der ikke kan stå. De piller al ophøjet tro ned og fra hinanden.
– Guddommelige galninge som princip er uden egoer. De er i princippet udenfor sprog, kultur, samværsformer. Og de vil have dig ud af dit ego.
– “Du har kun, hvad Gud har givet dig”, alt menneskeligt/kulturelt er ligegyldigt, det er alligevel uperfekt og impermanent. Du har kun din krop, din seksualitet, din nydelse, dine instinkter, naturen og himlen.
– Dyrke humor og selvironi.

Dette fænomen bør ikke høre fortiden til, da vores bevidsthed stadig er ligeså vild, og har de samme muligheder. Hvornår kommer vi igang?

Vi vil arbejde med oplæg, dans, meditation og øvelser.

Praktiske oplysninger

Pris: 200 kr
Betaling: Mobilepay 61354130, eller bankoverførsel 8113-5835528.
Tidspunkt: Torsdag 8. okt, kl 19-21.15
Sted: Tigerens Rede, Vestervej 4a, 8751 Gedved
Medbring: Pude du kan sidde på gulvet på, evt tæppe, løstsiddende tøj man kan bevæge sig i
Spørgsmål:
– Email: thomas@tigerekspressen.dk
– Tlf eller SMS: 61354130
– Messenger: m.me/thomaslindvig42

Tilmeldinger

Hvis du allerede har været tilmeldt et af vores kurser, skal du logge ind først.

kr200.00