Guddommelig Galskab – vær mere i din krop, din seksualitet og nuet

Workshop på Gotvedinstituttet, Vodroffsvej 51, 1900 Frederiksberg. Søndag 6 juni 2021, kl 10-15

Livet behøver ikke være skørt og sjovt, for det er det allerede!

De fleste af os rummer meget mere lyst og galskab, end vi er klar over. Og vil opdage, at virkeligheden i den grad overgår fantasien.
Guddommelig galskab handler om at bruge galskab til at blive mere guddommelig. Dvs bruge vanvid, det skøre, og lyst, seksualitet og krop til at styrke sin udviklingsproces, og i det hele taget få et sjovere og rigere liv.
Guddommelig galskab er en potent kvalitet ved vores bevidsthed. I Indien og Bhutan har de fantastiske historier om gale buddhaer, som overvinder dæmoner med fallosser. DET er der søreme mere brug for det i et moderne liv end nogensinde. Vores liv er über-kontrollerede. Så Guddommelig galskab vil også styrke dig i hverdagen.
Man siger, at lidelse er vejen , men GG handler om, at lysten er vejen. Vi skal lære at stole på og følge den mere – og selvfølgelig tage konsekvenserne.
En guddommelig galning handler om at:
– Lysten er i højsædet, både i kroppen og kommunikationen. Hvor en munk vil sige, at lidelse er vejen, vil en guddommelig galning sige, at lyst er vejen.
– Hvor en munk vil sige, at spirituelt arbejde er hverdag, vil guddommelig galning sige, at det er og skal være en fest.
– Gå fra ydre kontrol til indre struktur.
– Lad falde hvad der ikke kan stå. Guddommelig galskab piller al det ophøjede og opstyltede ned og fra hinanden.
– Guddommelige galninge som princip er uden egoer. De er i princippet udenfor sprog, kultur, samværsformer. Og de vil have dig ud af dit ego.
– “Du har kun, hvad Gud har givet dig”, alt menneskeligt/kulturelt er ligegyldigt, det er alligevel uperfekt og impermanent. Du har kun din krop, din seksualitet, din nydelse, dine instinkter – og din bevidsthed.

Vi vil arbejde med oplæg, dans, meditation og øvelser.

Praktiske oplysninger

Pris: 450 kr. Unge 18-30 år: 350 kr.
Betaling: Mobilepay 61354130, eller bankoverførsel 8113-5835528.
Tidspunkt: Søndag 6 juni 2021, kl 10-15
Sted: Gotvedinstituttet, Vodroffsvej 51, 1900 Frederiksberg
Medbring: Pude du kan sidde på gulvet på, evt tæppe, løstsiddende tøj man kan bevæge sig i. Medbring frokost, frokostpause ca 45 min.
Spørgsmål:
– Email: thomas@tigerekspressen.dk
– Tlf eller SMS: 61354130
– Messenger: m.me/thomaslindvig42

Tilmeldinger

Hvis du allerede har været tilmeldt et af vores kurser, skal du logge ind først.

Billettype Pris Pladser
Guddommelig galskab, 6 juni 2021 kr450.00
Guddommelig galskab UNGE 18-30, 6 juni 2021 kr350.00