Forårsretræte – Skabelsen imellem os

Foråret blomstrer af liv og summer af skabelse. Alt fornyes og opstår igen i vibrerende intensitet. Det kan opleves både berigende og overvældende. På denne retræte i påsken vil vi fordybe os i skabelsens under og i stilhed nærme os og undersøge skabelsen i os og omkring os. I naturen, i rummet imellem os og i det indre rum af vågenhed og åbenhed. 

Retræterammen, gruppen af deltagere, stilheden og strukturen i øvelserne skaber til sammen et kraftfuldt rum af væren, en indre kolbe, hvori følelser, tanker og kropstilstande kan opstå og transformeres. Et indre rum, hvor det der vil opstå, kan opstå. Det der vil slippes, kan slippes.

Når vi mediterer sammen i stilhed, kommer vi tættere på os selv. Samtidig giver stilheden og fordybelsen mulighed for en forfinet kontakt til de andre tilstedeværende. Vil vil undersøge rummet mellem mennesker gennem øvelser i stilhed, hvor krop og energisystem kan udveksle med hinanden. Der vil også blive plads til en længere periode udelukkende med fordybelse i egen praksis.

Stilheden og rammerne om retræten er både en invitation og en provokation. Vejen er måske ude fra set stilfærdig men ikke desto mindre kraftfuld og potent. Man vil kede sig, møde sin vrede og sit begær, se egoet i fuld udfoldelse når den daglige kommunikation ikke camouflerer det. Alle disse tilstande kan blive brændstof for dyb transformation, når vi i stilheden glimtvis møder dem med klarhed, kraft og kærlighed. 

Retrætelederne vil føre dig gennem retrætens forskellige elementer som bla. består af inspiration til praksis, stilhedsmeditation, udvekslingøvelser, kropspraksis og fri bevægelse til musik. Fra torsdag aften til søndag morgen vil alle deltagere være i stilhed. Desuden er der mulighed for individuel meditation og samtale med retrætelederne. hvilket yderligere kan sætte skub i ens praksis.

Forårsretræten afholdes på Tigerens Rede, hvor der i over 30 år er blevet arbejdet med spiritualitet, meditation og energibevidsthed. 

Retræteledere

Louise Lykke Kronstrand (tv)
F. 1979. Autoriseret psykolog. Arbejder til daglig med terapi, mindfulness og bæredygtighedspsykologi i egen psykologpraksis. I Tigerekspressen holder hun kurser for unge og samt retræter.
“Når vores kontakt med os selv forfines og fordybes, bliver også kontakten til andre mennesker rigere og dybere. For mig handler retræte blandt andet om at kigge ind ad for at kunne kigge ud ad. Og om at opdage den dybe forbundethed, som altid er der, men som vi ofte overser eller kommer væk fra i en travl hverdag.”

Magnolia Sommer (th)
F. 1976. Autoriseret psykolog og underviser i Tigerekspressen siden 2007. Har privat praksis og arbejder desuden i Center for Voldtægtsofre på Kolding Sygehus. Har bl.a. undervist i tantra, Kali og transformation af lidelse.

“Jeg er optaget af menneskers muligheder for fordybelse, nærende møder og bevidsthedsmæssig vækst. På retræten vil jeg invitere til en dybere, kropsligt forankret kontakt til dig selv som en indgang til ligeværdige og vitaliserende møder med andre”.

Titel: Forårsretræte – Skabelsen imellem os
Retræteledere: Louise Lykke Kronstrand og Magnolia Sommer
Sted: Tigerens Rede, Vestervej 4 A, 8751 Gedved
Start: 29. apr 2021 kl. 19:00
Slut: 02. maj 2021 kl. 16:00
Pris: 2.000 kr. + 600 kr. til forplejning (økologisk og vegetarisk). I alt: 2.600 kr.
Med 20% rabat til unge mellem 18 og 30 år inkl.: Pris 1.600 kr. + 600 kr. til forplejning. I alt: 2.200 kr.
EARLY BIRD inden d. 31.02.2021 for alle. I alt: 2.200 kr.
Betaling: Til kontonr. 7160-0001475289
Overnatning: Man kan overnatte gratis i eget telt i grønne omgivelser eller du kan leje et værelse hos private i byen for 100 – 150 kr. pr. overnatning (Det praktiske aftales individuelt med udlejere). Læs mere her: https://www.tigerensrede.dk/overnatning

Vi følger sundhedsstyrrelsens retningslinjer i forhold til Covid-19

Tilmeldinger

Hvis du allerede har været tilmeldt et af vores kurser, skal du logge ind først.

Tilmelding til dette kursus er lukket