Forårsretræte – fordybelse og ordløs udveksling

Den første weekend i foråret vil vi invitere til retræte med fokus på ordløs udveksling mellem mennesker og fordybelse i dig selv, i mødet og i nuet.

En udveksling med et andet menneske uden meninger og forventninger kan bruges som en træning i at møde meditationen uden forventninger og meninger. På denne retræte vil vi skabe synergi mellem disse erfaringer, så de forstærker og understøtter hinanden.

 

Indhold 

På Tigerens Rede er der i mange år arbejdet med ordløs udveksling. Dette kan ske som fysisk kontakt fx i en session eller en slåskamp, under en healing eller i et meditativt møde, med eller uden øjenkontakt. 

Den ordløse udveksling inviterer til at møde hinanden uden for egoet. Det kan være en hjælp til at slippe meninger, tankemønstre og forventninger, både til sig selv og til den anden. Det kan åbne til en ny oplevelse af egen krop og energisystem, af den anden og til en dybere oplevelse af nuet. I en ordløs udveksling er udfoldelsen ikke planlagt på forhånd, den opstår i mødet mellem de to (eller flere) mennesker, og netop derfor kan nuet og skabelsen blive tydelige.

Ligesom meditation kan det ordløse møde give mulighed for at opdage sit ego. At identificere det uden at identificere sig med det. Man kan få en erfaring af, at egoet er en funktion, men at det ikke er ens identitet. Identiteten hviler i stedet i kontakten til kroppen, energisystemet og nuet.

Retræte inviterer i sin grundform til et dybere møde med dig selv. En retræte tilbyder tid til fordybelse og stilhed, der bliver plads til nye erfaringer. På denne retræte vil vi desuden skabe rammer for ordløs udveksling som en vej ind i nuet og fordybelsen. Det betyder at du under stilhedsperioden vil komme i fysisk og meditativ kontakt med de øvrige deltagere gennem øvelser med fx øjenkontakt, meditation og kraftudveksling.

Ramme

Retræten forløber fra lørdag 5.3 kl. 10.00 til søndag 6.3 kl. 15.00. Der er mulighed for at ankomme fredag aften og overnatte til lørdag samt deltage i morgenmeditation 8.30-9.15 lørdag morgen.

Skriv meget gerne i din tilmelding, hvis du ønsker at overnatte på Tigerens Rede. Der er også andre overnatningsmuligheder i byen, se mere her.

Der er stilhed fra deltagernes side lørdag kl 13.00 til søndag kl 11.00. 

Deltagerne står for egen morgenmad og frokost lørdag og søndag samt snacks undervejs. Lørdag aften serveres der aftensmad.

Titel: Forårsretræte – fordybelse og ordløs udveksling
Kursusholdere: Jukas Killemose; Magnolia Sommer
Sted: Tigerens Rede, Vestervej 4 A, 8751 Gedved
Start: 05. mar 2022 kl. 10:00
Slut: 06. mar 2022 kl. 15:00
Pris: kr960.00 - kr1,200.00
Betaling: 6191 0008168865

Tilmeldinger

Hvis du allerede har været tilmeldt et af vores kurser, skal du logge ind først.

Billettype Pris Pladser
Standard billet kr1,200.00
Ungebillet kr960.00