Familiecamp på Tigerens Rede

For jer der ønsker et familieliv med ligeværd og samhørighed

Vi lever i en tid med travlhed og højt tempo. Mange kender følelsen af at mangle nærvær og samhørighed i hverdagens familieliv. På campen går vi på opdagelse i, hvordan kraft, glæde, kærlighed og meditation kan styrke og nære familielivet.

Dagene byder på aktiviteter ude og inde:

  • Oplæg og meditation for de voksne
  • Leg og bevægelse for børnene
  • Sjove slås- og samarbejdsøvelser samt korte meditationer for børn og voksne i fællesskab

Der bliver bålaftener og god tid til samtale og fordybelse med andre familier. I alle aktiviteter lægger vi vægt på ligeværd, dynamik og samhørighed – og på at det bliver sjovt, vildt, stille og nydelsesfuldt.

Campen er for familier uanset størrelse og sammensætning med børn over 4 år. Tæller familien også et mindre barn, kan man henvende sig med mulighed for dispensation.

Det hele foregår på Tigerens Rede og i Urtehaven, som er en stor skøn have med plads til leg og samvær. Tigerens Rede er et moderne meditationscenter med mere end 30 års erfaring i, hvordan hverdags-, arbejds- og familieliv kan forenes med meditation og bevidsthedsarbejde.

Kursusholdere: psykolog Louise Marie Søndergaard; pædagog Dorte Mathiasen og pædagog Thomas Sommer.

Tid: Campen starter torsdag d. 4. juli kl. 17 med fælles introduktion og aftensmad kl. 18. Vi slutter søndag d. 7. juli kl. 13 med frokost.

Sted: Tigerens Rede, Vestervej 4, 8751 Gedved.

Pris: 1760,- pr. voksen og 640,- pr. barn.

Forplejning: Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet i prisen.

Overnatning: Foregår i Tigerens Redes grønne omgivelser i eget telt, camp-let eller campingvogn. Overnatning er inkluderet i prisen.

Betaling: Bankoverførsel: 7160 – 0001935530 eller mobilepay 29638379. Tilmelding er gyldig, når betalingen er modtaget. Husk navn ved betaling.

Har du spørgsmål, kontakt da Louise: 61772809/louise.sondergaard.tr@gmail.com

 

Hvem er vi?

Louise Marie Søndergaard, f. 1978, autoriseret psykolog. Arbejder i PPR med at skabe udvikling hos børn, unge og deres voksne gennem vejledning, sparring, supervision, behandling og undervisning. Gift med Martin og mor til tre børn.

”Jeg ønsker at inspirere familier til at skabe et fundament med kraft, glæde, kærlighed og bevidsthed. Det er min erfaring, at det giver rigtig gode betingelser for at klare familielivets naturlige udfordringer.”

 

 

Dorte Mathiasen, f. 1978, (gæsteunderviser i Tigerekspressen). Professionsbachelor i pædagogik fra 2006. Har i samarbejde  med tre kolleger etableret egen privat daginstitution, hvor hun er medejer og leder. Gift med Martin og mor til to børn.

”Igennem mit arbejds- og familieliv har jeg erfaret, at det “gode familieliv” ikke opstår gennem ønsket om perfektion, men ud fra en accept af samt glæde og taknemmelighed over den familie, man er så heldig at dele sit liv med.”

 

Thomas Sommer, f. 1976. (gæsteunderviser i Tigerekspressen). Har en professionsbachelor i pædagogik fra 2008. Har siden 2014 arbejdet i privat daginstitution, som han er medejer af. Gift med Magnolia og far til tre.

”Der er meget at se til i en hverdag med arbejde, fritid, familieliv og ønsket om tid og plads til ro og fordybelse. Men jeg kan rigtig godt lide arbejdet med at få ligningen til at gå op. Jeg glæder mig til at videregive ideer og erfaringer på familiecampen.”

Tilmeldinger

Hvis du allerede har været tilmeldt et af vores kurser, skal du logge ind først.

Tilmelding til dette kursus er lukket